PC
Farming Simulator 17 Platinum Expansion (PC)
  • Cikkszám: 222408
PC

Farming Simulator 17 Platinum Expansion (PC)

  • Cikkszám: 222408
  • Gyári garancia: 1 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Korhatár
3 év
Műfaj
Szimulátor
Játékkategória: Szimulátor
Korhatár: 3 éves kortól ajánlott

Farming Simulator 17 Platinum Expansion (PC)

A Farming Simulator 17 által idén is megtapasztalhatjuk, hogy milyen is egy modern parasztgazdaság élete, így gazdálkodóként szinte a semmiből kell felépítenünk és irányítanunk egy sikeres farmot, miközben állatokat tenyészthetünk, növényeket termeszthetünk, az eladott terményekből befolyt pénzből fejlődhetünk, de amennyiben egy kis kiegészítés kell, még fát is vághatunk. 

A játékban ismét lehetőségünk nyílik szimulátoros mélységekkel átvenni az irányítást olyan neves gyártók mezőgazdasági járművei felett, mint a Fendt, a Vatra vagy a Massey Ferguson, amelyekkel szánthatunk, vethetünk, arathatunk, állatokat és terményeket fuvarozhatunk –mindezt ráadásul páratlan realizmus társaságában. 

Sőt mi több, a Farming Simulator 17 Platinum Expansion segítségével most még tovább fokozhatod ezt az élményt, hiszen az alapjáték mellé feltelepíthető kiegészítő rengeteg extra tartalmat garantál a földművelés kedvelőinek! A bővítménnyel ugyanis már Dél-Amerikába is ellátogathatunk, hogy a földrészre jellemző állatokkal foglalkozzunk, és ottani növényeket termeszthessünk, ami rengeteg új kihívást tartogat nekünk.

  • Platform: PC
  • Játékkategória: Szimulátor
  • Korhatár: 3 éves kortól ajánlott

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés