PC
Ubisoft For Honor (PC)
  • Cikkszám: 222499
PC

Ubisoft For Honor (PC)

  • Cikkszám: 222499
  • Gyári garancia: 1 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Korhatár
18 év
Műfaj
Akció-Kaland
Játékkategória: Akció-Kaland
Korhatár: 18 éves kortól ajánlott

Ubisoft For Honor (PC)

A For Honor számodra is megadja a lehetőséget, hogy minden eddiginél realisztikusabb és naturalistább formában csatlakozz a középkor legnagyobb kardcsatáihoz, a Ubisoft legújabb hack and slash akciójátékában ugyanis olyan valószerű küzdelmek várnak rád, hogy minden egyes kardcsapásodnak igazi súlya és valódi jelentősége lesz. 

Minden túlzás nélkül, a For Honor művészi szintre emeli a virtuális kardozás élményét, amit a fejlesztők fantasy-elemek nélkül, valóságos ábrázolásmóddal, brutális kivégzésekkel álmodtak meg, méghozzá többféle harcmodor társaságában, így a lovagok mellett a vikingek és a szamurájok harcművészetét és harctéri szokásait is megismerhetjük. 

Az alkotás főként a többjátékos lehetőségekre épít – hatalmas 4v4 küzdelmeket kínál többféle szabályrendszerben -, de az egyjátékos kampánynak köszönhetően még teljesebbé varázsolhatjuk az élményt, amire a csodálatos, újgenerációs grafika teszi fel a koronát. 

Minden eddiginél realisztikusabb formában ismerheted meg a középkori kardcsatákat egy taktikus harcrendszer által! A lovagok mellett a vikingek és a szamurájok sajátos harcmodorát is testközelből fedezheted fel! Az egyjátékos kampány mellett igazán sokszínű, számtalan lehetőséggel ellátott többjátékos csaták is várnak rád!

  • Platform: PC
  • Játékkategória: Akció-Kaland
  • Korhatár: 18 éves kortól ajánlott

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés