Wacom
Wacom CDS-810S Bamboo slate digitális jegyzetfüzet, nagy (A4)
  • Cikkszám: 273715
Wacom

Wacom CDS-810S Bamboo slate digitális jegyzetfüzet, nagy (A4)

  • Cikkszám: 273715

57 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Szürke
Hosszúság
33 cm
Szélesség
25,4 cm
Vastagság
0,7 cm
Súly
472 g
Egyéb jellemzők
Akár 80 papírlapon keresztül is felveszi a tollnyomás finom változásait

Vesse ötleteit bármilyen papírra egy wacom kompatibilis toll segítségével, és a Bamboo Slate pillanatok alatt digitálizálja a legújabb jegyzeteit. A Wacom Inkspace alkalmazásnak köszönhetően jegyzeteit rendezheti, szerkesztheti és megoszthatja összes iOS, vagy Android Bluetooth® eszközein. Az Inkspace felhőalapú szolgáltatásaival szinkronizálhatja jegyzeteit és vázlatait a felhőalaoú tárhelyével, így munkájához bárhol és bármikor hozzáférhet.

A Bamboo Slate-tel semmi sem szab határt a képzeletének. Bárhol is legyen, a papír készen áll. Azonnal digitalizálhatja kézzel írt jegyzeteit és diagramjait figyelemre méltó részletességgel – egyetlen gombnyomással. Minden varázsát megkapod, hogy valódi tintával dolgozol, de aztán digitális tintával szerkesztheted, megoszthatod és rendszerezheted a munkádat. A Bamboo Slate a kézírást és a rajzokat "élő" digitális fájlokká alakítja. Ne aggódjon, ha nincs a közelében a mobileszköze, a Bamboo Slate akár 100 oldalnyi jegyzetet is képes tárolni, amit később bármikor szinkronizálhat eszközeire.

Egy színben és két méretben

Válassza azt, amire szüksége van: a Bamboo Slate két méretben is elérhető, A4-es, vagy A5-ös méretben, hogy megfeleljen az elvárásoknak. Mindkét modell jó minőségű, szürke PU (poliuretán) elülső, és szintén szürke, jó minőségű nylon hátulsó borítással rendelkezik. A toll ergonómikus, háromszög alakú kialakítása, puha tapintása és nyomásérzékeny hegye kényelmes felhasználói élményt nyújt, még hosszabb jegyzetelés után is.

Inkspace Basic előfizetés

A Bamboo Slate tartalmaz egy ingyenes Inkspace Basic előfizetést is, amely 5 GB-nyi, vagyis több, mint 6000+ oldalnyi jegyzetnek elegendő, tárhelyet biztosít, ezen felül lehetővé teszi az eszközei közti szinkronizációt is.

Bamboo Paper

A Bamboo Paper nevű alkalmazás mobileszközeit egy jegyzetfüzetté alakítja, így könnyedén szerkesztheti lementett jegyzeteit. Az alkalmazás többféle színpalettát, rajzeszközt kínál, így vázlatait színesebbé és részletesebbé teheti. A gyors megosztás és szinkronizálás érdekében a Bamboo Paper és az Inkspace egymásba van integrálva.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés