Wacom
Wacom PTH-460-K0B Intuos Pro S Digitalizáló tábla
  • Cikkszám: 273713
Wacom

Wacom PTH-460-K0B Intuos Pro S Digitalizáló tábla

  • Cikkszám: 273713

72 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete
Hosszúság
17 cm
Szélesség
26,9 cm
Vastagság
0,8 cm
Súly
450 g
Egyéb jellemzők
Kreatív toll döntésfelismeréssel és akadásmentes használattal

Azoknak a művészeknek és tervezőknek, akik az elejétől a végéig teljesen digitálisan szeretnének dolgozni, a Wacom Intuos Pro lehetővé teszi, hogy minden eddiginél természetesebb kreatív irányítással illusztráljon, szerkesszen vagy tervezzen. A rendkívül érzékeny Wacom Pro Pen 2-vel kombinálva karcsú, új táblagépünk csodálatosan néz ki és működik. Szereted papíron elindítani a projektjeidet? A Paper Edition lehetővé teszi a papír vázlatok automatikus konvertálását digitális fájlokká, ahogy rajzol. Tökéletes a következő kreatív áttöréshez.

Magasabb szintű digitális kreativitás

Akár dolgozik, tanít, tanul vagy alkot, tegye igazán határtalanná digitális élményét. Egyszerűen csatlakoztathatja Wacom Intuos Pro készülékét más eszközeihez USB-C-portokkal, különösen MacBookokkal vagy iMac-ekkel, hogy lehetővé tegye a munka létrehozását és megosztását az eszközök között. Az Intuos Pro és az USB On-The-Go adapter korlátlan csatlakoztathatóságot biztosít a korlátlan kreativitás érdekében.

A prémium tolltechnológia

A Wacom Pro Pen 2 a kiválóság elérésére, a határok feszegetésére és a legfinomabb részletek csiszolására összpontosítva az egyedi Wacom-élményt kínálja, amelyet ügyfeleink imádnak.

Professzionálisoknak készült

Az ügyfeleink közreműködésével tervezett Wacom Intuos Pro prémium anyagokból készült, és szigorú tesztelésnek vetették alá, hogy megfeleljen a szakemberek igényeinek.

Szakemberek választása

A bevált kiválóságnak és hosszú élettartamnak köszönhetően a Wacom toll táblagépeket a kreatív szakemberek már régóta a minőség mércéjének tekintik.

Az Ön igényeire szabva

Válasszon a különféle tollak és különböző textúralapok közül, hogy személyre szabhassa munkamódszerét. Ezenkívül egyszerű parancsikonokat kaphat a személyre szabható ExpressKeys™, Touch Ring és tolloldali kapcsolókkal.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés