Asus
Asus RT-AX58U AX3000 Router (V2 UK Version)
  • Cikkszám: 273299
Asus

Asus RT-AX58U AX3000 Router (V2 UK Version)

  • Cikkszám: 273299
  • Gyári garancia: 24 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Wifi Szabvány
AX/wifi6
LAN sebesség
10/100/1000 Mbit/s
WiFi sebessége
2976 Mbit/s
Wifi sebessége
2 976 mbit/sec
LAN portok száma
4 port
LAN portok száma
4 db
USB csatlakozó
Igen
Működési frekvencia
2.4 GHz/5 GHz
WPA2
Igen
WPS
Igen
AX/wifi6
Wifi Szabvány
10/100/1000 Mbit/s
LAN sebesség
2976 Mbit/s
WiFi sebessége
2 976 mbit/sec
Wifi sebessége
4 port
LAN portok száma
4 db
LAN portok száma

Az AX3000 kétsávos WiFi 6 (802.11ax) router támogatja a MU-MIMO és az OFDMA technológia használatát, kompatibilis az ASUS AiMesh WiFi rendszerével, és tartalmazza a Trend Micro™ rendszerére épülő AiProtection Pro hálózati biztonsági szolgáltatást. Az AX3000 routerrel biztos lehet abban, hogy stabil, gyors és biztonságos WiFi lefedettséget élvezhet az egész lakásban.

Új generációs WiFi szabvány – támogatja a legmodernebb Wi-Fi szabványt, a 802.11ax-et (Wi-Fi 6) és a 160 MHz sávszélesség használatát a nagyobb kapacitás és hatékonyság érdekében. A legfrissebb 802.11ax szabvány jövőálló technológiákat, hatékonyabb hálózatkezelést, magasabb Wi-Fi sebességeket, jobb lefedettséget és hosszabb akkumulátoros üzemidőt ígér a csatlakoztatott eszközök számára -- mindez érezhetően javítja a hálózat felhasználói élményét.

*A 802.11ax (WiFi 6) szabvány előnyeinek kihasználásához a technológiával kompatibilis eszközökre van szükség.

Ultragyors WiFi – Az RT-AX58U egy 2x2-es, kétsávos Wi-Fi router, amely 160 MHz-es sávszélességgel és 1024-QAM modulációval jelentősen gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatokat tud nyújtani. Összesített, körülbelül 3000 Mbps hálózati sebességével – 574 Mbps a 2,4 GHz-es sávon és 2402 Mbps az 5 GHz-esen.

Asus AX3000 Router

Nagyobb kapacitás és hatékonyság – Nemcsak az MU-MIMO, hanem az OFDMA (ortogonális frekvenciaosztású többszörös hozzáférés) technológiát is támogatja a csatornák hatékony kiosztásához és a több eszközzel egyidejű kommunikációhoz. A 802.11ax Wi-Fi szabvány OFDMA támogatása minden csatornát kisebb részcsatornákra oszt, ezzel össze tudja fogni és egyszerre továbbítja több eszköz jelét. Az eredmény alacsonyabb késleltetés, simább, válaszkészebb Wi-Fi-s használat.

Üzleti szintű biztonság – A Trend Micro™ technológiájára épülő, teljes élettartamra szóló AiProtection blokkolja és semlegesíti a hálózatra kapcsolódó okoseszközöket veszélyeztető fenyegetéseket. Az AiProtection Pro, a biztonsági aláírásokat is automatikusan, rendszeresen frissíti azért, hogy védje az eszközöket és a személyes adatokat az internetes fenyegetések ellen. Ez az erős biztonsági szolgáltatás fejlett szülői felügyeleti funkciókat is nyújt, például lehetőséget ad bizonyos webhelyek és mobilalkalmazás-típusok kizárására.

Jobb illeszkedés mesh-rendszerbe – Kompatilis az ASUS AiMesh WiFi rendszerekkel, ezzel akadálytalan lefedettséget kínál a teljes lakásban. A Wi-Fi lefedettséget sok dolog befolyásolhatja: a helyiségek alaprajza, a felhasznált építőanyagok, de akár még a bútorok is. Az ASUS AiMesh egy innovatív új routerfunkció, amely kiküszöböli ezeket a problémákat: több ASUS router összekötésével egy teljes lakást lefedő Wi-Fi hálózatot hoz létre. Az AiMesh nagy teljesítményű, rugalmas és többféle ASUS routermodellt is kezelni tud — vagyis védi a befektetésedet. Az AiMesh időt takarít meg a vezérlésnél és zavartalan roamingszolgáltatást biztosít.

Asus AX3000 Router

A legmodernebb WPA3 hálózati biztonság - A Wi-Fi biztonság legújabb generációja új funkciókkal bővíti a személyes és vállalati hálózatok Wi-Fi védelmét. A több mint egy évtizede alkalmazott WPA2 széles körű elterjedtségére építő WPA3 új funkciókkal egyszerűsíti a Wi-Fi biztonságot, robusztusabb hitelesítést és erősebb titkosítást kínál az igen érzékeny adatokkal dolgozó piacok számára.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés