LG
LG GSXV91MCAF Side by side hűtő, 635 L, fekete
  • Cikkszám: 263889
LG

LG GSXV91MCAF Side by side hűtő, 635 L, fekete

  • Cikkszám: 263889

585 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 36 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Űrtartalom
635 l
Hűtő űrtartalma
416 l
Fagyasztó űrtartalma
219 l
Zajszint
36 dBA
Magasság
179 cm
Szélesség
91,3 cm
Mélység
73,5 cm
Szín
Fekete
Energiaosztály
F
Éves energiafogyasztás
437 kwh/év
635 l
Űrtartalom
416 l
Hűtő űrtartalma
219 l
Fagyasztó űrtartalma
36 dBA
Zajszint
179 cm
Magasság
91,3 cm
Szélesség

Kopogjon kétszer és Pillantson bele

Kopogjon kétszer és pillantson be hűtőjébe a 23%-al nagyobb betekintést biztosító InstaView Door-in-Door™ ajtón keresztül.

Egy ropogós zöld salátáról csöpögő vízről készült közeli videó mellett egy másik közeli videó látható, amelyen a víz friss piros paradicsomra hullik, és mellette egy következő videó, melyben fényes, nedves áfonya mozog körbe.

LinearCooling™

Megőrzi a gyümölcsök és zöldségek valódi frissességét

LinearCooling™ technológia csökkenti a hőmérséklet-ingadozásokat, így akár 7 napig is képes megőrizni az élelmiszerek frissességét.

Egy fekete InstaView hűtőszekrény elölnézete, belül világít. A hűtőszekrény tartalma az InstaView ajtón keresztül látható. Világjtó kék fénysugarak világítanak le termékekre a DoorCooling nyílásaiból.

DoorCooling+™

Frissesség Egyenletesen és Gyorsan

Az italok hamarabb hűlnek le, az ételek pedig megőrzik frissességüket a DoorCooling+™ egyenletes és gyorsabb hűtési teljesítményének köszönhetően.

Elindul egy videó a vízadagolóra zoomolva. A hűtőszekrény külseje kitisztul, és most már látható az ajtó belseje és az adagoló kifolyójának mechanikus részei. A videó tovább nagyít, és megmutatja a vízcseppeket, amint átesnek a kifolyó UV-nanoval felszerelt részén, ami csökkenti a baktériumok számát. A kép távolodik, hogy újra látható legyen a hűtőszekrény külseje, amint vizet adagolnak egy pohárba.

UVnano™

Frissitse minden nap a vízadagoló kifolyóját

A vízadagoló kifolyócsövében UV fény segítségével 99,9%-kal csökkenti automatikusan a baktériumok mennyiségét.

*Az UVnano (funkció neve: Self Care) hatását a TÜV Rheinland laboratóriumi tesztekkel értékelte, belső vizsgálati módszerekkel mérve az E. coli, a S. aureus és a P. aeruginosa csökkenését azon desztillált vízmintákban, melyeket összesen 24 óra normál háztartási használat után óránként ismételve vettek az UV-LED 10 percnyi működését követően. Az eredmény a környezeti tényezőktől és a használati szokásoktól függően eltérő lehet. A termék nem kezeli vagy gyógyítja az egészségi állapotot, és nem garantálja, hogy a termék által adagolt víz mentes lesz a felhasználók egészségét befolyásoló olyan szennyeződésektől, mint például a mikrobiológiai részecskék.

A hűtőszekrény alsó fiókjai tele vannak színes friss élelmiszerekkel. A  kép a szabályozóra fókuszál, amellyel kiválasztható az optimális páratartalom az élelmiszerek frissességének megőrzése érdekében.

FRESHBalancer™

A frisseség megőrzése az optimális páratartalommal

Az optimális páratartalom fenntartásával a gyümölcsök és a zöldségek tovább maradnak frissek és zamatosak.

Modern elegancia minden részletben

  • Az ezüst díszítések és a hátfal fémes borítása elegáns érzetet biztosítanak a hűtő belsejében is.
  • A fémes Metal Fresh panel elölnézete a "Metal Fresh" logóval.
  • Metal Fresh™*
  • Átlós nézet a polcról a hűtőszekrény belsejében a polcon fémburkolattal.
  • Metál dekoráció
  • Átlós nézet a hűtőszekrény belsejében, amely a szórt fényű LED világítást mutatja.
  • Szórt fényű LED világítás

LG ThinQ™

Intelligens vezérlés, Okos otthon

A bal oldali képen egy nő látható egy élelmiszerboltban, és a telefonját nézi. A jobb oldali képen a hűtőszekrény elölnézete látható. A képek közepén egy ikon található, amely a telefon és a hűtőszekrény közötti kapcsolatot mutatja.A bal oldali képen egy nő látható egy élelmiszerboltban, és a telefonját nézi. A jobb oldali képen a hűtőszekrény elölnézete látható. A képek közepén egy ikon található, amely a telefon és a hűtőszekrény közötti kapcsolatot mutatja.

Távvezérlés

Egy nő hever az ágyon, és egy képen a telefonja képernyőjét nézi. A második képen látható, hogy a hűtőszekrény ajtaja nyitva maradt. A két kép előterében a telefon képernyője látható, amelyen az LG ThinQ alkalmazás értesítései és a Wifi ikon látható a telEgy nő hever az ágyon, és egy képen a telefonja képernyőjét nézi. A második képen látható, hogy a hűtőszekrény ajtaja nyitva maradt. A két kép előterében a telefon képernyője látható, amelyen az LG ThinQ alkalmazás értesítései és a Wifi ikon látható a tel

Intelligens riasztás

Vezérelje bárhonnan készülékét

Az LG ThinQ™ alkalmazás lehetővé teszi, hogy olyan egyszerűen vezérelje hűtőjét, ahogy korábban soha nem tehette. Kapcsolja be az „Express Freeze” funkciót egyetlen gombnyomással.

A bal oldali képen egy nő látható egy élelmiszerboltban, és a telefonját nézi. A jobb oldali képen a hűtőszekrény elölnézete látható. A képek közepén egy ikon található, amely a telefon és a hűtőszekrény közötti kapcsolatot mutatja.

A Lineáris Inverter Kompresszor logó 10 éves garanciája az Inverter Linear logó mellett található.

Tartsa frissen, Hűtsön gyorsabban, Spóroljon többet

Az LG Lineáris Inverter Kompresszor kevesebb energiafelhasználással képes megőrízni az ételek frissességét.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés