TCL
TCL RP470CSF0 Side by Side Hűtőszekrény
  • Cikkszám: 265158
TCL

TCL RP470CSF0 Side by Side Hűtőszekrény

  • Cikkszám: 265158

269 999 Ft / db

  • Gyári garancia: 36 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Űrtartalom
470 l
Hűtő űrtartalma
301 l
Fagyasztó űrtartalma
169 l
Technológia
Total NoFrost
Zajszint
40 dBA
Magasság
186 cm
Szélesség
83,3 cm
Mélység
67,8 cm
Energiaosztály
F
Éves energiafogyasztás
368 kwh/év
Automatikus leolvasztás a hűtőtérben
Igen
Gyorsfagyasztás funkció
Igen
Gyorshűtés funkció
Igen
Hűtőtípus
Side by side
Tovább olvasom
470 l
Űrtartalom
301 l
Hűtő űrtartalma
169 l
Fagyasztó űrtartalma
Total NoFrost
Technológia
40 dBA
Zajszint
186 cm
Magasság

A TCL RP470CSF0 Hűtőszekrény tökéletes kiegészítője minden háztartásnak. A Multi Air Flow technológiának köszönhetően egyenletesen hűt mindent, ami benne van. PowerCool és PowerFreeze funkcióival pedig pillanatok alatt képes visszaállítani a legoptimálisabb hőmérsékletet, mind a hűtőszekrényben, mind a fagyasztóban.

Multi Air Flow

A hideg levegő egyenletesen oszlik el a hűtőszekrény belsejében. A jobb légáramlás és a célhőmérsékletre való gyorsabb visszatérés garantálja az élelmiszerek jobb tartósítását.

Total No Frost

A hűtőben egyenletesebb a hőmérséklet és nem jegesedik a fagyasztó. Optimális takarékosság, energiamegtakarítás és egyszerű használat (nincs több gond a kiolvasztással, az élelmiszerek nem tapadnak össze, a címkék olvashatóak maradnak stb.)

Érintőképernyő digitális kijelzővel

Könnyen használható és beállítható az előlapon található digitális kijelzőnek köszönhetően. A kényelmesen használható érintőképernyő lehetővé teszi az egyes rekeszek hőmérsékletének pontos beállítását, közvetlen hozzáférést biztosít az opcionális funkciókhoz az ajtók kinyitása nélkül, és riasztásokat jelenít meg.

Power Freeze

Gyorsan megtalálja az optimális fagyasztási hőmérsékletet a fagyasztó hőmérsékletének átmeneti -24 °C-ra csökkentésének köszönhetően. Ez hasznos a fagyasztott élelmiszereknél, hogy gyorsan visszanyerjék a -18°-os belső hőmérsékletet, vagy a friss élelmiszerek lefagyasztásánál, hogy gyorsan elérjék az optimális fagyasztási hőmérsékletet és megőrizzék friss ízüket.

Power Cool

A Power cool funkció lehetővé teszi, hogy gyorsan visszaállítsa az optimális hűtési hőmérsékletet azzal, hogy a hűtőszekrény hőmérsékletét ideiglenesen 2 C°-ra csökkenti. Hasznos vásárlás után, ha nagy mennyiségű élelmiszer került a hűtőbe. Ez a funkció 2 óra elteltével automatikusan kikapcsol, hogy megelőzze a szükségtelen áramfogyasztást.

Intelligens mód

Mi lenne, ha hűtőszekrénye képes lenne felgyorsítani az élelmiszerek hűtését vagy lefagyasztását az ajtók hosszú ideig tartó kinyitása után? Ez az önálló reakcióképesség az intelligens módnak köszönhetően most lehetségessé vált. A készülék elektronikája érzékeli a hőmérséklet és a páratartalom ingadozásait, és azonnal szabályozza a hűtést, hogy a lehető leggyorsabban helyreállítsa a hőmérsékletet a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban, az élelmiszerek optimális körülmények között tárolásáért.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés