HP
HyperX QuadCast USB Mikrofon (4P5P6AA)
  • Cikkszám: 267214
HP

HyperX QuadCast USB Mikrofon (4P5P6AA)

  • Cikkszám: 267214

33 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 190 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete, Piros
Egyéb jellemzők
Csatlakozás: USB Mini-B, 3.5mm fejhallgató kimenet

A HyperX QuadCast™ ideális, mindent magában foglaló önálló mikrofon azoknak a streamereknek vagy podcastereknek, akik minőségi hangzású kondenzátor mikrofont keresnek. A QuadCast saját lengéscsillapító tartóval rendelkezik, amely segít csökkenteni a mindennapi élet zaját, és egy beépített popszűrővel tompítja a bosszantó hangokat. Azonnal megtudhatja mikrofonja állapotát a LED-jelzővel, és egyszerűen érintse meg a némítást, hogy elkerülje a kellemetlen közvetítési bakikat. Válasszon a négy poláris minta közül (sztereó, omnidirekcionális, kardioid, kétirányú), és használja a kényelmesen elhelyezett erősítésvezérlőt a mikrofon bemeneti érzékenységének gyors beállításához. A mellékelt rögzítőadapter, amely 3/8” és 5/8” menetméretekhez is illeszkedik, a legtöbb állvánnyal kompatibilis. A QuadCast Discord és TeamSpeak™ tanúsítvánnyal rendelkezik, így biztosíthatja, hogy mikrofonja hangosan és tisztán sugározzon minden követője és hallgatója számára. Akár PC-hez, PS5™-hez, PS4™-hez vagy Mac®-hez csatlakozik, minőségi hangzást tud nyújtani bárkinek, aki ráhangolódik.

Érintés-némítás érzékelő LED állapotjelzővel

Használja a kényelmes érintéses némítás funkciót, hogy elkerülje a nem kívánt hangrögzítéseket a LED mikrofon állapotjelző segítségével. Ha a lámpa világít, a mikrofon aktív, ha a lámpa nem világít, a mikrofon el van némítva.

Négy választható poláris minta

Válasszon a négy poláris minta közül (sztereó, mindenirányú, kardioid, kétirányú), hogy optimalizálja a műsorszórási beállítást, és tartsa a fókuszt a kívánt hangokon.

Mikrofon rögzítő adapter

A sokoldalú adapter 3/8 hüvelykes és 5/8 hüvelykes menetes berendezésekhez illeszkedik, így a legtöbb mikrofonállványra vagy karra szerelhető.

Kényelmes erősítésszabályozás

Könnyen beállíthatja a mikrofon érzékenységét a QuadCast alján található tárcsa elforgatásával.

Beépített pop szűrő

A belső popszűrő segít kisimítani néhány olyan bosszantó, ütős zajt, amely időről időre rontja a beszéd minőségét.

Figyelje a mikrofon bemenetét a fejhallgató-csatlakozón keresztül

A 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval figyelje a hangzást, és győződjön meg arról, hogy úgy szól, ahogyan szeretné.

Több platform, több kompatibilitás

Egy mikrofon a streameléshez PC-n, PS5™-en, PS4™-en és Mac®-en. Tiszta hangminőség kiváló hangzással a tiszta kommunikációért. A QuadCast Discord és TeamSpeak™ tanúsítvánnyal rendelkezik, és kompatibilis a legtöbb nagyobb műsorszoftverrel, mint például az OBS Studio és az XSplit.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés