Ulanzi
Ulanzi MT-11 Octopus Hajlítható Lábú állvány
  • Cikkszám: 266729
Ulanzi

Ulanzi MT-11 Octopus Hajlítható Lábú állvány

  • Cikkszám: 266729

7 999 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 190 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete
Hosszúság
31 cm
Súly
420 g
Egyéb jellemzők
Tripod állvány; Rugalmas gumibevonatú lábak
Maximális terhelhetőség
2 kg

Az Ulanzi MT-11 hajlítható lábú tripod állvány segítségével a kameráját, telefonját szinte bárhova könnyedén rögzítheti biztonságosan, így nagyon sokféleképpen használhatja. Többé nem okozhat gondot, ha útközben vlogot készít, hogy a kameráját elhelyezze. Egyszerű állványként is használhatja otthonában, vagy stúdiókörnyezetben, ha a lábaira állítja. Teljes mértékben az Ön kezében van az irányítás, többé nem Önnek kell alkalmazkodnia a helyzethez.

Az Ulanzi MT-11 három rugalmas lábú, puha gumi markolattal ellátott kameraállvány, amit könnyen saját igényeire szabhat az aktuális helyzetnek megfelelően. Ez a kiegészítő eszköz használható DSLR kamerával illetve mobiltelefonnal is, így könnyen váltogathat eszközei közül, hogy éppen melyiket szeretné használni.

Állvány adapter segítségével akár GoPro vagy DJI Osmo kamerákkal is használható az állvány, viszont ez az adapter nem tartozéka a készüléknek, külön kell megvásárolni.

Az Ulanzi állvány egy 360°-ban forgatható gömbfejjel rendelkezik, így teljesen testreszabhatja a fotók és videók készítését.

Az okostelefontartó úgy lett kialakítva, hogy ahhoz könnyen lehessen lámpát, illetve mikrofont felszerelni.

Az állvány 1/4 hüvelykes csavarral rendelkezik, ami kompatibilis a legtöbb piacon lévő fényképezőgéppel és kamerával. Az 1/4 hüvelykes 20 menetes furat oldalsó rögzítésre ad lehetőséget.

Az Ulanzi hajlítható lábú állványt könnyen lehet rögzíteni akár faágakra, villanyoszlopokra, korlátokra, így egyedi látószögeket is meg tud mutatni a segítségével.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés