Nézd meg aktuális szárítógép kínálatunkat

Nézd meg szárítógép kínálatunkat, ahol a legnépszerűbb készleten lévő termékeket találod. Ha bizonytalan vagy, hogy melyik készülék a megfelelő számodra olvass tovább vagy fordulj bizalommal értékesítőinkhez!!
 
 

 


A szárítógép egyre több háztartásban nyújt megoldást, főleg fűtési szezonban vagy amikor borús, esős idő van odakint. A szellőztetés hiánya megnehezíti és egyben lassítja is a beltéri szárítást.

A mai rohanó világban egyre kevesebb dologra jut időnk. Miért pont a mosás, teregetés és vasalás körforgására pazarolnánk azt az időt, amit a családunk és barátaink körében is eltölthetnénk?

Gyorsan, hely és időtakarékosan is lehet szárítani, csak a megfelelő háztartási gépet kell kiválasztani.

 

5 + 1 érv, hogy miért is éri meg szárítógépet vásárolni


Nincs több pára

A hagyományos teregetéssel ellentétben a lakásban nem növeli meg a helyiség páratartalmát, nem csorog többé az ablakról a víz és a vakolat is a plafonon marad. A szárítógép kiszívja a ruhákból a nedvességet és egy tartályban gyűjti össze


Azonnal száraz

Ha szárítógépet használsz nem kell órákat, sőt akár napokat várnod arra, hogy megszáradjon a ruha. Elég egy program a szárítógépben és már kész is.


Puhább, mint valaha

A szárító programoknak köszönhetően ruháink érezhetően puhábbak lesznek, mint hagyományos szárítás során.


Nem foglal felesleges helyet

Nem kell napokig kerülgetned a ruhaszárítót a lakás különböző részein, ráadásul sokkal esztétikusabb, mint egy ruhákkal tűzdelt állvány, vagy egy fregoli a fürdőszobában lógva.


Nagycsaládosoknak és kis lakásba is ideális

Nagyobb létszámú családok és kisebb lakások esetében fontos a gyors száradás, hiszen addig nem tudunk újabb adagot mosni, amíg az előző meg nem száradt.
 


Kevesebb allergén

Nyári időszakban a szabadtéri teregetésnél figyelni kell arra, hogy a pollenek a textíliákra rakódhatnak. Ha allergiás van a családban,akkor ez számukra kellemetlenséggel járhat.Mindenki szeretné, ha kedvenc ruhái, sokáig megőriznék jó állapotukat és nem bolyhosodnának ki pár mosás vagy szárítás után. A különböző összetételű ruhákhoz meg kell találni a legalkalmasabb szárítógépet.

Gyapjú termékek esetén javasoljuk, hogy keressétek a "Woolmark" tanúsítvánnyal ellátott és gyapjú szárító funkcióval rendelkező gépeket.

Pamut ruháink esetében a hőszivattyús szárítógépek mellett tegyük le a voksunkat, míg a kényesebb ruhaneműknél vegyük figyelembe, hogy új háztartási nagygépünk rendelkezzen kényesösszetétetlű ruhák mosására és szárítására alkalmas programmal.
 

 

Olvasd el blogbejegyzésünket, amiben további hasznos információkat osztunk meg veled.

A díjmentes szállítás 2019.05.16. és 2019.05.20.  között a megjelölt termékekre érvényes.

 

 

 Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


Személyes átvételOrszágszerte 69 Euronics szaküzletben


HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen