Nézd meg aktuális szárítógép kínálatunkat

Nézd meg szárítógép kínálatunkat, ahol a legnépszerűbb készleten lévő termékeket találod. Ha bizonytalan vagy, hogy melyik készülék a megfelelő számodra olvass tovább vagy fordulj bizalommal értékesítőinkhez!!
 
 

 


A szárítógép egyre több háztartásban nyújt megoldást, főleg fűtési szezonban vagy amikor borús, esős idő van odakint. A szellőztetés hiánya megnehezíti és egyben lassítja is a beltéri szárítást.

A mai rohanó világban egyre kevesebb dologra jut időnk. Miért pont a mosás, teregetés és vasalás körforgására pazarolnánk azt az időt, amit a családunk és barátaink körében is eltölthetnénk?

Gyorsan, hely és időtakarékosan is lehet szárítani, csak a megfelelő háztartási gépet kell kiválasztani.

 

5 + 1 érv, hogy miért is éri meg szárítógépet vásárolni


Nincs több pára

A hagyományos teregetéssel ellentétben a lakásban nem növeli meg a helyiség páratartalmát, nem csorog többé az ablakról a víz és a vakolat is a plafonon marad. A szárítógép kiszívja a ruhákból a nedvességet és egy tartályban gyűjti össze


Azonnal száraz

Ha szárítógépet használsz nem kell órákat, sőt akár napokat várnod arra, hogy megszáradjon a ruha. Elég egy program a szárítógépben és már kész is.


Puhább, mint valaha

A szárító programoknak köszönhetően ruháink érezhetően puhábbak lesznek, mint hagyományos szárítás során.


Nem foglal felesleges helyet

Nem kell napokig kerülgetned a ruhaszárítót a lakás különböző részein, ráadásul sokkal esztétikusabb, mint egy ruhákkal tűzdelt állvány, vagy egy fregoli a fürdőszobában lógva.


Nagycsaládosoknak és kis lakásba is ideális

Nagyobb létszámú családok és kisebb lakások esetében fontos a gyors száradás, hiszen addig nem tudunk újabb adagot mosni, amíg az előző meg nem száradt.
 


Kevesebb allergén

Nyári időszakban a szabadtéri teregetésnél figyelni kell arra, hogy a pollenek a textíliákra rakódhatnak. Ha allergiás van a családban,akkor ez számukra kellemetlenséggel járhat.Mindenki szeretné, ha kedvenc ruhái, sokáig megőriznék jó állapotukat és nem bolyhosodnának ki pár mosás vagy szárítás után. A különböző összetételű ruhákhoz meg kell találni a legalkalmasabb szárítógépet.

Gyapjú termékek esetén javasoljuk, hogy keressétek a "Woolmark" tanúsítvánnyal ellátott és gyapjú szárító funkcióval rendelkező gépeket.

Pamut ruháink esetében a hőszivattyús szárítógépek mellett tegyük le a voksunkat, míg a kényesebb ruhaneműknél vegyük figyelembe, hogy új háztartási nagygépünk rendelkezzen kényesösszetétetlű ruhák mosására és szárítására alkalmas programmal.
 

 

Olvasd el blogbejegyzésünket, amiben további hasznos információkat osztunk meg veled.

Az akció 2020.08.18. és 2020.08.24. között a megjelölt termékekre érvényes.

 

 

 Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


Személyes átvételOrszágszerte 69 Euronics szaküzletben


HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen