Lejárt a szárítókötelek kora – Miért érdemes szárítógépet vásárolni?

A mai rohanó világban, egyre kevesebb dologra jut időnk. Miért pont a mosás, teregetés és vasalás körforgására pazarolnánk azt az időt, amit a családunk és barátaink körében tölthetnénk?

A szárítógép egyre több háztartásban nyújt megoldást, főleg télen, amikor a szellőztetés hiánya megnehezíti, és egyben lassítja is a beltéri szárítást.

Gyorsan, hely és időtakarékosan is lehet szárítani, csak a megfelelő háztartási gépet kell kiválasztani. Alábbi cikkünkben ehhez nyújtunk egy kis segítséget, hogy megtaláld a számodra tökéletes készüléket!

 

5 + 1 Érv, hogy miért is éri meg szárítógépet vásárolni


Nincs több pára

A hagyományos teregetéssel ellentétben a lakásban nem növeli meg a helyiség páratartalmát, nem csorog többé az ablakról a víz és a vakolat is a plafonon marad, a szárítógép kiszívja a ruhákból a nedvességet és egy tartályban gyűjti össze


Azonnal száraz

Ha szárítógépet használsz nem kell órákat, sőt akár napokat várnod arra, hogy megszáradjon a ruha. Elég egy program a szárítógépben és már kész is.


Puhább mint valaha

A szárító programoknak köszönhetően ruháink érezhetően puhábbak lesznek, mint hagyományos szárítás során.


Nem foglal fölösleges helyet

Nem kell napokig kerülgetned a ruhaszárítót a lakás különböző részein, ráadásul sokkal esztétikusabb mint egy ruhákkal tűzdelt állvány.


 

Nagycsaládosoknak és kis lakásba ideális

Nagyobb létszámú családok és kisebb lakások esetében fontos a gyors száradás, hiszen addig nem tudunk újabb adagot mosni, ameddig az előző meg nem száradt.
 


Kevesebb allergén

nyári időszakban a szabadtéri teregetésnél figyelni kell arra, ha allergiás van a családunkban, a pollenek a textíliákra rakódhatnak, ami számukra kellemetlenséggel járhatMindenki szeretné, ha kedvenc ruhái, sokáig megőriznék jó állapotukat és nem bolyhosodnának ki pár mosás vagy szárítás után. A különböző összetételű ruhákhoz meg kell találni a legalkalmasabb szárítógépet.

Gyapjú termékek esetén javasoljuk, hogy keressétek a „Woolmark” tanusítvánnyal ellátott és gyapjú szárító funkcióval rendelkező gépeket.

Pamut ruháink esetében a hőszivattyús szárítógépek mellett tegyük le a voksunkat, míg a kényesebb ruhaneműknél vegyük figyelembe, hogy új háztartási
nagygépünk rendelkezzen kényesösszetételű ruhák mosására és szárítására alkalmas programmal.
 

 

Nézd meg aktuális szárítógép kínálatunkat

Nézd meg szárítógép kínálatunkat, ahol a legnépszerűbb készleten lévő termékeket találod. Ha bizonytalan vagy, hogy melyik készülék a megfelelő számodra bizalommal fordulj Szakértőinkhez!
 
 

 

Nézd meg aktuális szárítógép kínálatunkat

Olvasd el blogbejegyzésünket, amiben további hasznos információkat osztunk meg veled.
 
 

Bankkártyás fizetés

Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben

Személyes átvétel

Személyes átvételOrszágszerte 65 Euronics szaküzletben

Hitellehetőségek

HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen