Eta
Eta Laura 7819 0000 Testzsírszázalékos személymérleg
  • Cikkszám: 272430
Eta

Eta Laura 7819 0000 Testzsírszázalékos személymérleg

  • Cikkszám: 272430
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Zsírtömeg index funkció
Igen
Maximális terhelhetőség
180 kg
Automatikus bekapcsolás
Igen
Digitális
Igen
Szín
Fehér
Testzsírmérés
Igen

Az Eta Laura személymérleg az egyszerű testsúly mérésen kívül képes százalékos arányban kiértékelni a szervezet zsír, víz, izom és csont értékét és BMI indexet számítani, hogy testre szabott tájékoztató jellegű ajánlást adhasson a megfelelő kalória bevitelről. A kapott értékeket el is lehet menteni rajta. Be- és kikapcsolása egyszerű, csak rá kell állni és működik is, majd használat után azonnal kikapcsol.

Az Eta Laura digitális személymérleg nemcsak 100 g pontossággal tudja megmondani az aktuális súlyát, hanem kiértékeli az alakját is. A testelemző funkciónak köszönhetően felfedi a szervezetben lévő zsír, víz, izmok és csontok százalékos arányát, és azonnal kiszámítja a BMI indexét – ez megmondja, hogy teste az alultápláltság, a normál súly, a túlsúly vagy az elhízás tartományába esik-e. Ezen információk alapján a mérleg elkészít egy tájékoztató jellegű számítást is, hogy mennyi a napi ideális kalóriabevitel. Az elemzéshez szükséges adatokat legfeljebb 10 személy viheti be a mérleg memóriájába.

Eta Laura Személyi mérleg

A mérleg maximális teherbírása 180 kg. Ugyanakkor lehetővé teszi az alap kilogramm mértékegység lb-re vagy st-re történő átváltását is. Ráadásul semmilyen módon nem kell bekapcsolni a mérleget – egyszerűen csak álljon rá, így a mérleg azonnal bekapcsol és már el is kezdi a mérést. Ezt követően automatikusan kikapcsol, hogy ne használjon fölöslegesen energiát.

Az Eta Laura személymérleg minden információt megjelenít az LCD kijelzőn, amit érintésvezérléssel kezelhet. A mérőfelületet 6 mm vastag biztonsági üveg borítja, amely megvédi azt, illetve eleganciát és luxust kölcsönöz neki. Nemcsak funkcionális segítője, hanem elegáns dizájneleme is lesz fürdőszobájának vagy hálószobájának.

Az Eta Laura mérleg tisztántartása ugyanolyan egyszerű, mint a használata. Csak törölje le az üveg mérlegfelületét egy nedves ruhával. A mérleg túlterhelés-és alacsony elem töltöttség jelzővel rendelkezik, és a csomagban található 3 db AAA elemmel működik.

Az Eta 3 év hosszabbított garanciát biztosít a termékre, melyre ITT lehet regisztrálni.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés