Niceboy
Niceboy ION SmartScale Okosmérleg, Fekete
  • Cikkszám: 272777
Niceboy

Niceboy ION SmartScale Okosmérleg, Fekete

  • Cikkszám: 272777
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Zsírtömeg index funkció
Igen
Maximális terhelhetőség
180 kg
Digitális
Igen
Szín
Fekete
Testzsírmérés
Igen

Az okos személymérleg, a Niceboy ION SmartScale, 12 testi paraméter mérésére képes, és akár nyolc személy számára is képes profilt létrehozni. A mérleg csatlakozhat a Niceboy ION mobilalkalmazáshoz. A mérleg lehetőséget kínál az életkorra, magasságra és nemre vonatkozó adatok tárolására, az alkalmazásnak köszönhetően pedig napokon, sőt hónapokon keresztül rögzítheti sikereit. A mérleg teherbírása eléri a 180 kg-ot.

A testsúlyod pusztán ismerete nem elég ahhoz, hogy jó képet kapj fizikai állapotodról. A pontosabb képhez más paramétereket is ismerni kell. És pontosan ez az, amit a Niceboy ION SmartScale nyújt Önnek. A testsúly mérésén kívül tizenegy további paramétert is képes elemezni, beleértve a zsírtartalmat és az izomtömeget, a BMI-t és még sok mást. Ezzel az átfogó áttekintéssel jobb elképzelése lesz arról, hogyan módosíthatja életmódját, ha szükséges.

A Niceboy ION SmartScale segítségével hosszú távú, pontos mérésekre támaszkodhat. A nagy teherbírású felépítés és az új ITO technológia mindössze 50 grammos maximális eltérést garantál. A Niceboy ION SmartScale a bioelektromos impedancia (BIA) fejlett módszereivel méri a test értékeit, aminek köszönhetően a mérleg részletes és pontos képet kap testösszetételéről és általános állapotáról.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés