EcoFlow
EcoFlow Delta Pro hordozható erőmű
 • Cikkszám: 280790
EcoFlow

EcoFlow Delta Pro hordozható erőmű

 • Cikkszám: 280790

1 639 900 Ft / db

Termékenként elérhető hűségpontok: 16 399 Pont
db
 • Gyári garancia: 36 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Bemutatjuk a világ első hordozható otthoni akkumulátorát, amely bővíthető ökoszisztémával rendelkezik otthoni biztonsági áramellátáshoz, intelligens energiagazdálkodáshoz, alacsonyabb energiaszámlákhoz és sok máshoz. Az EcoFlow DELTA Pro a következő ugrás a hordozható energiatechnológiában, amely energiabiztonságot és függetlenséget kínál, bárhol is van.

Erő minden helyzetre.

Az akár napokig tartó szélsőséges áramszünetben: a DELTA Pro akár 25 kWh kapacitást is biztosít (külön vásárolható bővítőkkel). Ezzel minden helyzetre fedezve vagy. Ez az iparág aranystandardja.

Minden AC kimenet, amire szüksége van.

Egyetlen DELTA Pro egység 3600 W AC kimenettel rendelkezik, amely X-Boost technológiával 4500 W-ra bővíthető. A nagy teljesítményű eszközök 99,99%-os energiaellátása otthon, a szabadban vagy a munkahelyen. Akár két egységet is párosíthat, hogy 7200 W-ot érjen el a Smart Home Panel segítségével.

Teljes töltés 1,9 óra alatt.

Az EcoFlow X-Stream töltési technológiája nem csak gyors, hanem biztonságos is. Az akkumulátorkezelő rendszer biztonságot és hosszú élettartamot biztosít, miközben a DELTA Pro-t egy szabványos AC fali aljzatból akár 1,9 óra alatt teljesen feltölti.

Töltsd fel több ezer elektromos töltőállomáson világszerte.

Ez az első alkalom, hogy hordozható erőművel több ezer elektromos töltőállomáson tölthet fel világszerte. Ez az egyedülálló töltési mód akár 3400 W-os gyorstöltést tesz lehetővé útközben.

Legyen megújuló 1600 W-os napelemes töltéssel.

Az EcoFlow napelem-termékei költséghatékony megújuló energiaforrást kínálnak az energiaellátás megőrzéséhez. Napenergiával mindössze 2,8-5,6 óra alatt feltöltheti a DELTA Pro-t. A DELTA Pro széles, 11-150 V közötti feszültségtartománnyal rendelkezik, így kompatibilis a külső gyártók napkollektoros csatlakozókkal ellátott napelemeinek 90%-ával. Amikor pedig az időjárás kiszámíthatatlanná válik, az intelligens maximális teljesítménypontkövető (MPPT) automatikusan igazítja a beállítást, így a nap bármely szakában maximalizálja a napenergia-termelést.

Szerezzen tartalék áramellátást az EcoFlow Smart Generator segítségével.

Az EcoFlow Smart Generator vészhelyzeti opcióként szolgál, amely integrálható a DELTA Pro ökoszisztémájába. Automatikusan elindul, ha a DELTA Pro alacsony töltöttségi szintet ér el, újratölti a DELTA Pro-t, és magától leállítja a motort, ha a DELTA Pro teljesen feltöltődik. A hagyományos gázgenerátorokhoz képest az EcoFlow Smart Generator kevesebb energiaveszteséget, gyorsabb töltést és nagyobb hatékonyságot biztosít (külön megvásárolható).

Az EcoFlow DELTA Pro intelligens generátor adapterre (külön megvásárolható) szükséges a DELTA Pro és az intelligens generátor összekapcsolásához.

Egy akkumulátor, amely évekig kitart.

A DELTA Pro vadonatúj LFP akkumulátorral rendelkezik, 6500 ciklussal, ami azt jelenti, hogy évekig használhatja a DELTA Pro-t, mielőtt az egység eléri az eredeti kapacitás 50%-át. Az EcoFlow akkumulátorkezelő rendszere valós idejű elemzést és feszültség-, áram- és hőmérséklet-szabályozást tesz lehetővé. Ez az egyedülálló védelmi mechanizmus a DELTA Pro-t hihetetlenül biztonságos és hatékony otthoni akkumulátorrá teszi.

Többféle vezérlési és monitorozási mód.

Vezérelje a DELTA Pro-t magán az egységen a távirányító-tartozék segítségével, vagy nyissa meg a rengeteg testreszabási lehetőséget az EcoFlow alkalmazáson keresztül. Az alkalmazásban elérheti energiabeállításait, például a töltési és kisütési szinteket, a váltakozó áramú töltési sebességeket, vezérelheti a Smart Generatort és még sok minden mást.

A világ első hordozható otthoni akkumulátor-ökoszisztémája.

A DELTA Pro bővíthető ökoszisztémája áramellátást biztosít áramszünet alatt, testreszabható energiaellátást éjjel-nappal, és alacsonyabb energiaszámlákat. Hogyan éri el mindezt? Extra akkumulátorok, intelligens generátorok, napelemes nyomkövetők, szélturbinák, intelligens otthoni panel és még sok más választékkal. A tartalék áramellátástól a hálózattól való függés csökkentéséig zöld alternatívákkal a DELTA Pro ökoszisztéma testreszabható az Ön igényei szerint.

Bemutatjuk az EcoFlow Smart Home Panelt.

Az új EcoFlow Smart Home Panel a DELTA Pro otthoni akkumulátor-ökoszisztéma szíve (külön megvásárolható). Akár két DELTA Pro egységet integrál 10 otthoni áramkörrel. Mindegyik DELTA Pro csatlakoztatható extra akkumulátorokkal, napelemekkel vagy intelligens generátorokkal, ami megszakítás nélküli áramellátást biztosít áramszünet alatt, intelligens energiagazdálkodást a kritikus terhelésekhez és alacsonyabb energiaszámlákat.

Megszakítás nélküli otthoni biztonsági mentés.

A 20 ms-os gyors átkapcsolási időnek köszönhetően a DELTA Pro és a Smart Home Panel áramszünet alatt is áram alatt tarthatja házát. Mindeközben az EcoFlow alkalmazás folyamatosan tájékoztatja, lehetővé téve az eszköz prioritásainak kiválasztását és módosítását.

Intelligens energiagazdálkodás.

Az EcoFlow DELTA Pro ökoszisztéma éjjel-nappal tárolja az energiát, csökkentve a hálózattól való függőséget, és csökkentve az energiaszámlákat azáltal, hogy csökkenti a használati idő arányát. Az EcoFlow Smart Home Panel segítségével közvetlenül integrálható az otthonába. Az EcoFlow alkalmazás intelligens bontást ad energiafogyasztási szokásairól, és testreszabhatja energiafelhasználását bármilyen helyzethez.

A lakóautós élet egyszerűvé vált.

Kerekkel és bőröndszerű kihúzható fogantyúval rendelkezik, amely megkönnyíti a szállítást. Ha pedig teljes áramellátási megoldást keres lakóautó-utakhoz és szabadtéri kalandokhoz, a DELTA Pro 30A-es Anderson-porttal és váltóáramú aljzatokkal érkezik.

Erő, ami hivatást jelent.

A DELTA Pro nemcsak otthoni tartalék és hálózaton kívüli áramellátást biztosít, hanem biztonságos áramforrást is biztosít bármilyen típusú professzionális munkához. Akár otthon, akár a szabadban dolgozik, a barkácsolástól a professzionális projektekig, a DELTA Pro segít a munka elvégzésében.

Specifikációk:

 • Nettó tömeg: kb. 45 kg
 • Méret: 63,5 x 28,4 x 42 cm
 • Kapacitás: 3600 Wh
 • Extra akkumulátor: Akár két DELTA Pro Smart Extra akkumulátor/intelligens generátor támogatása
 • AC kimenet: 4 aljzat, 230V/16A, összesen 3600W (Túlfeszültség 7200W)
 • Az X-Boost által támogatott készülék(ek) maximális teljesítménye: 4500W
 • USB-A kimenet: 2 port, 5V, 2.4A, 12W Max portonként
 • USB-A gyorstöltés: 2 port, 5V, 2,4A / 9V, 2A / 12V, 1,5A, 18W Max portonként
 • USB-C kimenet: 2 port, 5/9/12/15/20V, 5A, 100W max portonként
 • Autó teljesítmény kimenet: 12,6 V, 10 A, 126 W Max
 • DC5521 kimenet: 2 port, 12.6V, 3A, 38W Max portonként
 • Anderson Port: 12,6V, 30A
 • AC töltés bemenet: Max. 2900W, 230V~12,5A
 • Napelemes töltés bemenet: 1600W Max, 11-150V, 15A
 • Autó töltő bemenet: Támogatja a 12V/24V akkumulátort, 8A
 • Életciklus: 6500 ciklus 50%-os kapacitásig, 3500 ciklus 80%-os kapacitásig
 • Kapcsolat: Wi-Fi, Bluetooth, vezetékes

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés