EcoFlow
EcoFlow Dual Fuel okosgenerátor
 • Cikkszám: 280795
EcoFlow

EcoFlow Dual Fuel okosgenerátor

 • Cikkszám: 280795

529 900 Ft / db

Termékenként elérhető hűségpontok:
5 299 Pont
db
 • Gyári garancia: 36 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Bemutatjuk a tökéletes tartalék tápellátási megoldást a DELTA Pro, DELTA Max vagy Power Kitshez. Az EcoFlow intelligens generátor immár kettős tüzelőanyag-támogatással bír – választhat a szokásos gázolajjal és az LPG-vel való működtetés közül is, így hatékonyabb és intuitívabb, mint valaha.

A kettős üzemanyag jobban teljesít.

Válassz benzint vagy propánt (LPG). Mindkét tüzelőanyag-opció esetén hozzáférhet az energiához, bármi történjen is. Az LPG kiegészítő üzemanyagforrásként sokkal nagyobb rugalmasságot biztosít. Amikor a hálózat leállt, ideális vészhelyzeti megoldás otthonában vagy lakóautójában, mivel nehéz beszerezni a gázolajat. Nem csak emiatt, hanem hosszabb ideig is tárolhatja, és kevesebb füst keletkezhet.

Hatalmas kapacitás az elhúzódó áramszünethez.

Az 1600 W-1800 W teljesítménnyel és egy 4 literes benzintartállyal 5,4 kWh energiát benzinnel vagy akár 20 kWh-t is termelhet PB-gázzal. Ez akár 12,5 óra üzemidőt biztosít önmagában LPG-vel. Csatlakoztassa a DELTA Pro, DELTA Max és Power Kitshez, hogy feltöltse erőművét, amikor már kifogy a többi lehetőségből. Mindezt úgy, hogy kevesebb üzemanyagot használ, kevesebb zajt és kevesebb károsanyag-kibocsátást termel.

EcoFlow DELTA Pro intelligens generátor adapter (külön megvásárolható) szükséges a DELTA Pro csatlakoztatásához.

Takarítson meg üzemanyagot. Maximalizálja a hatékonyságot.

A DELTA Pro, DELTA Max vagy Power Kitekkel együtt használva sokkal hatékonyabb, mint más alternatívák. Üzemanyag-megtakarítás, kevesebb károsanyag-kibocsátás és rengeteg kényelem. Ezzel a DELTA Max-ot 1,5 óra alatt, a DELTA Pro-t 2,7 óra alatt töltheti fel.

Nagyobb üzemanyag-hatékonyság.

A DELTA Pro, DELTA Max vagy Power Kits töltésekor akár 40%-ot is megtakaríthat az üzemanyagon, összehasonlítva más generátorokkal és hordozható erőművekkel.

Automatikus töltés.

Amikor a DELTA Pro, DELTA Max vagy Power Kits egy előre meghatározott akkumulátorszintre csökken, az intelligens generátor automatikusan működésbe lép. A maximális feltöltést követően a motor leáll, hogy elkerülje az üzemanyag-pazarlást, a károsanyag-kibocsátást és a zajt.

Alapvető áramellátás töltés közben.

Amikor áramszünet következik be, fontos, hogy az alapvető dolgok működjenek. Az intelligens generátor nem csak az erőmű újratöltését teszi lehetővé, hanem lehetővé teszi a készülékek egyidejű áramellátását is, akár 1800 W teljesítménnyel.

Valós idejű megfigyelés és vezérlés.

Bluetooth vagy WiFi csatlakozás után az alkalmazás a lehetőségek egész világát nyitja meg. Állítsa be az akkumulátor töltöttségi szintjét az automatikus indításhoz, szabályozza az egyenáramú kimeneti szinteket, távolról indítsa el vagy állítsa le az egységet, és kapcsolja be az Eco módot, miközben teljes körű felügyeletet és riasztást kap. Közel van? Használja a beépített LCD-képernyőt minden létfontosságú beállításhoz.

Első a biztonság.

Az intelligens generátor a szén-monoxid-érzékelővel, az üzemanyag-figyelmeztetéssel, a motorolaj-ellenőrzéssel, a hőmérséklet-védelemmel, a túlterhelés elkerülésével és még sok minden mással biztonságban tartja Önt. Mindegyik jól látható az egységen lévő jelzőfényekkel, és mindegyik (kivéve az üzemanyag-figyelmeztetést) automatikus leállást válthat ki, hogy Ön és akkumulátorai biztonságban legyenek.

Az indítás négy módja.

Indítsa el az intelligens generátort egy gombnyomással 2 másodperc alatt, ami sokkal egyszerűbb, mint a piacon kapható egyéb opciók. Másik lehetőségként állítsa be automatikus indításra* az alkalmazásban, használja az alkalmazást a közvetlen indításhoz, vagy meghibásodás esetén a kézi indítómarkolaton.

*Az automatikus indításhoz DELTA Pro, DELTA Max vagy Power Kits szükséges

Zökkenőmentes LPG beállítás.

Az LPG-vel minden eddiginél egyszerűbbé tettük a bekötést: szerszám nélkül csatlakoztathat az LPG bemenethez. A beállítást követően zökkenőmentesen használhatja a generátort, mivel az automatikusan módokat vált, így másodpercek alatt bekapcsolhatja. Emellett a beépített nyomásszabályozóval könnyebben szállíthatja az egységet.

Könnyű karbantartás és zajcsökkentés.

A tágas oldalsó karbantartó ajtónak köszönhetően készülékét a javítások és olajcserék során is könnyen kezelheti. A beépített zajcsillapítóval pedig 7 méteres távolságból csak 56-67dB hangot ad ki.

Generátor specifikációk:

 • Méret: 59.7 x 30 x 47.5cm
 • Súly: 30,5 kg
 • Típus: Inverter generátor
 • Frekvencia: 50Hz
 • Névleges teljesítmény (benzinnel): 1800W (1900W csúcs)
 • Névleges teljesítmény (LPG): 1600W (1700W csúcs)
 • DC kimenet: 42-58.8V, 32A Max

Motor specifikációk:

 • Modell: R80N-i
 • Típus: négyütemű, léghűtéses, 79.7cc
 • Ólommentes üzemanyag/LPG
 • Tank kapacitása: 4 L
 • Motorolaj kapactás: 0.38 L
 • Zajszint (7 m-es távolságból): 56~67dB
 • Üzemidő: 3.5 óra (tele tankkal)

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés