Spokey
Spokey Eco Simply hűtőtáska, fekete (40821)
  • Cikkszám: 267288
Spokey

Spokey Eco Simply hűtőtáska, fekete (40821)

  • Cikkszám: 267288

3 519 Ft / db
5 499 Ft / db helyett

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

A hűtő táska nélkülözhetetlen társ a nyári kirándulásokhoz. Színes mintáival nemcsak praktikus, de divatos kiegészítő. Tartalmát hőszigetelés védi a külső melegtől akár több órán át. Belső cipzáras rekesszel és egy további zsebbel van ellátva, amely megkönnyíti a legszükségesebb kiegészítőkhöz való hozzáférést.

Az ECO Simply hűtőtáska az ECO termékcsalád része - ökológiai anyagok felhasználásával készül. Egy táska előállításához 4 műanyag palackot használtak fel.

Rendkívül könnyű és praktikus, ugyanakkor nagyszámú cikk tárolását teszi lehetővé. Az erős, tartós vállfogantyúk lehetővé teszik akár 10 kg emelését.

Az ECO SIMPLY nagy, körülbelül 8 liter űrtartalmú belső kamrával rendelkezik, amely cipzárral van lezárva. Az elülső részen található további zseb lehetővé teszi, hogy hozzáférjen a legszükségesebb kiegészítőkhöz, például kulcsokhoz, pénztárcához vagy telefonhoz.

Az ECO SIMPLY újrahasznosított poliészterből (rPET) készül PE ​​habbal megerősítve, amely kiváló minőséget és tartósságot biztosít. A belső réteg alumínium, amely lehetővé teszi a víz, az uzsonna és a gyümölcs friss és hűvös tartását, valamint a táska belsejének rendben tartását. Az ECO SIMPLY-t úgy tervezték, hogy nagy számban elférjen benne, és ugyanakkor praktikus táska legyen, amelyet bárhová magával vihet. A hűtőtáska mérete: 39x15x27 cm.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés