Piatnik
Piatnik Exit - Elhagyatott kunyhó társasjáték (PTK 751493)
  • Cikkszám: 267938
Piatnik

Piatnik Exit - Elhagyatott kunyhó társasjáték (PTK 751493)

  • Cikkszám: 267938

7 299 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 190 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Játékosok száma
2-6 fő

Élje át otthonában a szabadulószobák által nyújtott élményt az Exit – Elhagyatott kunyhó társasjáték segítségével! Ez egy kooperatív típusú csapatjáték, ahol a kunyhóból való kiszabaduláshoz és a győzelemhez feladványok és rejtvények megfejtésére van szükség. Ha ez nem lenne elég izgalom, a játék pörgősségét időkorlát is biztosítja.

Az EXIT – Elhagyatott kunyhó társasjáték megnyeréséhez csapatmunkára és találékonyságra van szükség, a többi EXIT társasjátékhoz hasonlóan. A játék célja, hogy a résztvevők kiszabaduljanak az elhagyatott kunyhóból. Ehhez a kódok és rejtvények időben való megfejtésére van szükség, melyhez egy forgótárcsa és egy könyv nyújt segítséget. A dobozban található kártyák megfejtésével és tárolók kinyitásával kerülhetnek közelebb a megoldáshoz és a szabadsághoz.

A játék alapszituációja:

Amikor az autójuk éjjel lerobban egy erdei úton, gyalog indulnak el menedéket keresni. Szerencsére egy elhagyatott kunyhót találnak a közelben, mely pont megfelelő a célra. Azonban másnap reggel a legnagyobb meglepetésükre veszik észre, hogy a bejárati ajtó számzáras, az ablakokon pedig vasrácsok vannak, így a kijutáshoz a zárkódok megfejtésére van szükség, ez az egyetlen lehetőség a kiszabadulásra.

További termékadatok:

A doboz tartalma 1 db dekóder-tárcsa, 86 db kártya, 3 db kartonlap, 1 db könyv és 1 db játékszabály

A játék 12 éves kortól ajánlott

A játékidő körülbelül 45-90 perc

FIGYELEM! A játék csak egyszer játszható, mert a kellékek egyes részeire írni kell, illetve összehajtásuk, kivágásuk is szükséges a rejtvények megfejtéséhez és a győzelemhez!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés