Piatnik
Piatnik Exit - Kapu a világok között Társasjáték (PTK 806995)
  • Cikkszám: 267939
Piatnik

Piatnik Exit - Kapu a világok között Társasjáték (PTK 806995)

  • Cikkszám: 267939

7 299 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 190 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Játékosok száma
1-4 fő

Élje át otthonában a szabadulószobák által nyújtott élményt az Exit – Kapu a világok között társasjáték segítségével! Ez egy kooperatív típusú csapatjáték, ahol a győzelemhez feladványok és rejtvények megfejtésére van szükség. Amennyiben kedveli a szabadulószoba típusú társasjátékokat, ez a játék felejthetetlen élményt fog nyújtani Önnek és családjának, barátainak! A játék haladó szintű, ezért tapasztalt játékosoknak ajánlott.

Az EXIT 1 – Kapu a világok között társasjáték megnyeréséhez csapatmunkára és találékonyságra van szükség, a többi EXIT társasjátékhoz hasonlóan. A játék célja, hogy a résztvevők kinyissák a világokat összekötő dimenziókaput. Ehhez a kódok és rejtvények időben való megfejtésére van szükség, azonban ez nem olyan egyszerű. A játék haladó szintű, ezért tapasztalt játékosoknak ajánlott!

A játék alapszituációja

A résztvevők egy őrségi térképpel indulnak egy titokzatos és rejtélyes kapu felkutatására, céljuk a kapu titkának megfejtése, melyet már régóta őriz. Amikor rátalálnak, legnagyobb meglepetésükre tapasztalják, hogy egy különleges fémből készült, és csak a rajta található fémgyűrűk félrecsúsztatásával nyitható meg a különböző világokat összekötő kapu. Ehhez azonban a rejtvények és feladványok megfejtésére van szükség.

További termékadatok

A játék tartalma 1 db dekóder-tárcsa, 2 db talp, 62 db kártya, 10 db különleges elem, 8 db poszter és 1 db játékszabályzat

A játék 12 éves kortól ajánlott

A játék haladó szintű

A játékidő körülbelül 45-90 perc

FIGYELEM! A játék csak egyszer játszható, mert a kellékek egyes részeire írni kell, illetve összehajtásuk, kivágásuk is szükséges a rejtvények megfejtéséhez és a győzelemhez!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés