Ducati
Ducati Vízálló hátizsák
  • Cikkszám: 276678
Ducati

Ducati Vízálló hátizsák

  • Cikkszám: 276678
19 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
199 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Alaptulajdonságok

A Ducati Urban hátizsák az összkapacitása 40 liter. A nagy méretű belső rekesz több különféle méretű rekeszből áll, amelyeket a legkülönbözőbb igényekhez terveztek. Külön fakk áll rendelkezésre a laptopnak és a fejhallgatónak, kisebb zsebek a dokumentumoknak és az apró tárgyaknak. Természetesen van hely az E-roller akkumulátortöltőjének tárolására is.

Részletes ismertető

A hátizsák külső zsebekkel rendelkezik, amelyek a kulacs vagy más tárgyak megtartására szolgálnak. A hátizsák mindkét oldalán van egy hálótartó, amely biztosítja, hogy a kulacsokat teljes kényelem és biztonság mellett tudd szállítani. Ezen kívül két heveder is van, amelyek a vizes palackot még határozottabban rögzítik a helyén a teljes kényelem érdekében.

A külső betét ütésgátló EVA anyagból készült, speciális kialakításának köszönhetően a külső héj tartósságot és szilárdságot kölcsönöz a hátizsáknak, különösen ütés esetén.

A hátsó külső bélés léghálós párnázattal készül, amely megkönnyíti a viselőjének a hátára nehezedő nyomást nehéz terhek szállítása esetén. A hátsó váz központi részét „szabadon” hagytuk, hogy a gerinc akadálytalanul mozoghasson.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés