Sony
Sony Bravia XR65A75KAEP 4K Ultra HD OLED 65” TV
  • Cikkszám: 273998
Sony

Sony Bravia XR65A75KAEP 4K Ultra HD OLED 65” TV

  • Cikkszám: 273998

1 199 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 36 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Képátló
164 cm
Képátló
65 inch
Képernyő típus
OLED
Képernyő felbontás
4K
Smart
Igen
Tuner típusa
Analóg, Digitális
USB portok száma
2 db
HDMI csatlakozók száma
4 db
Képfrissítés
100 Hz
Magasság
91 cm
Szélesség
144,8 cm
Mélység
33,8 cm
Energiaosztály
F
Súly
24,2 kg
Szín
Fekete
USB csatlakozó
Igen
WiFi
Igen
Tovább olvasom
164 cm
Képátló
65 inch
Képátló
OLED
Képernyő típus
4K
Képernyő felbontás
Igen
Smart
Analóg, Digitális
Tuner típusa

A Sony Bravia A75K 4K Ultra HD OLED HDR lenyűgözően tiszta és éles kontrasztos képeket ígér. Az akciódús, gyors jelenetek is tisztán kivehetőek az XR OLED Motion technológia által, az Triluminos Pro algoritmust használó kijelző pedig még természetesebb és élethűbb színeket ad vissza. Az Acoustic Surface Audio kiváló hangminőséget nyújt. 

A Sony Bravia A75K 4K Ultra HD OLED HDR arra hivatott, hogy teljes elmerülést nyújthasson a filmek, sorozatok vagy játékok világában. Az XR 4K Upscaling funkcióval kiegészítve az XR OLED Motion által a gyors, akciódús jelenetek is teljes részletességükben élvezhetőek. A Triluminos Pro algoritmus azon dolgozik, hogy a legjobb formában adja vissza a színeket, hogy igazán valósághű látvány tárulhasson a szeme elé. 

4K OLED

Bármit is nézel, az egyedülálló Cognitive Processor XR™ jóvoltából a 4K-t megközelítő minőségre feljavítva fogod látni. Élvezheted OLED-képernyőnk lenyűgöző kontrasztját is, amelyet egyedülálló technológiánk szakszerűen vezérel, valósághű mélységet és tiszta fekete színt biztosítva minden jelenetben.

Cognitive Processor XR™

Emeld a látványt és a hangot új szintre a Cognitive Processor XR™ segítségével. A Sony BRAVIA XR™ tévék forradalmi processzora úgy adja vissza a tartalmat, ahogyan az ember lát és hall, így hihetetlenül élethű élményt nyújt. Ismeri, hogyan fókuszál az emberi szem, és a képek keresztelemzésével valós mélységet, rendkívüli kontrasztot és gyönyörűen élénk színeket biztosít.

XR OLED Contrast Pro

Az XR OLED Contrast Pro funkció felerősíti a színeket és a kontrasztot a világos területeken, így az abszolút tiszta feketék és a csúcsfények által meghatározott képek rendkívül valósághűek lesznek. A hőmérséklet-érzékelővel [1] és nagy megvilágítás-erősségű panellel [2] ellátott OLED-tévé a Cognitive Processor XR™ technológiáját használja a képernyő hőmérsékletének érzékelésére és a fény pontos szabályozására, így a világos területeken lévő képpontok egyszerre kapnak fényt.

XR Triluminos Pro

A Cognitive Processor XR™ és az XR Triluminos Pro révén az A75K több mint egymilliárd színhez fér hozzá, és valósághű, finom különbségekkel adja vissza a színárnyalatokat. A nagy színtartományú panellel és emberközpontú processzorral telítettség, árnyalat és fényerő alapján érzékeli a színeket, a minden részletében természetes árnyalatokért.

XR HDR Remaster

XR HDR Remaster funkciójának köszönhetően a televízió képes minden egyes objektumot észlelni a képernyőn, kielemezni azok színét, és módosítani a kontrasztjukat, így a látvány még valósághűbb lehet. A BRAVIA XR által végzett objektumalapú feldolgozás egészen új szintre emeli a precizitást: beállítja a színárnyalatokat, a telítettséget, a fényerőt, a mozgásvektort, a sávszélességet és más paramétereket. Mindennek köszönhetően hihetetlenül valósághű jelenetek jönnek létre nagyobb mélységekkel, valóságos textúrákkal és természetes színekkel.

XR 4K-minőségjavítás

Az XR 4K Upscaling funkcióval közel 4K-minőségű szórakozásban lehet részed, függetlenül a tartalomtól vagy forrástól. A Cognitive Processor XR™ rengeteg adatot dolgoz fel, intelligensen újraalkotja az elveszett textúrákat és részleteket a valósághű látványért.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés