A legjobb Wireless-N útválasztó játékhoz és többfeladatos munkához

Az RT-N18U élvonalbeli hardverparaméterekkel bír. 800 megahertzes, magas órajelű processzor gondoskodik gyors és válaszkész USB- és WAN–LAN kapcsolatokról; a TurboQAM™ technológia pedig a 2,4 GHz-es tartomány sebességét emeli meg 33 százalékkal, 450-ről 600 Mbps-re. A 128 MB flash és 256 MB RAM masszív adatcsatornát biztosít, akár 300 ezer adatkapcsolatot kiszolgálva a tökéletes többfeladatossághoz – kiváló választás akár játékhoz, akár nagy terhelésű hálózati környezetekhez. Az energiatakarékos, ARM alapú CPU csökkenti a fogyasztást és segít takarékoskodni az árammal. Ezenfelül Az ASUS AiRadar intelligens módon erősíti meg a vezeték nélküli jeleket a hullámformálási technológiájával, a nagy erősítéssel és az ASUS exkluzív RF-finomhangolásával. Az eredmény 150 százalékkal nagyobb lefedettség1, vagyis a korábbi 802.11b/g/n kliensek is kiaknázhatják a technológiát.

Az RT-N18U szoftvere még felhasználóbarátabb és intuitívabb lett. Az ASUSWRT felülettel az útválasztó könnyedén, akár 30 másodpercen belül2 beállítható, illetve az RT-N18U átkapcsolható a különféle üzemmódjai között. A beépített Smart QoS funkcióval optimalizálható a sebesség, az ASUS AiClouddal pedig az útválasztóhoz kötött USB-tároló alakítható személyes felhővé.

 

Gyors, megbízható és erős

Az RT-N18U lelke a nagy teljesítményű, ugyanakkor energiatakarékos ARM® Cortex™-A9 processzor, amely 800 MHz-s órajelsebességgel gondoskodik a gyors és válaszkész működésről. A 128 MB-os flash memória és a 256 MB-nyi DDR3 RAM tovább javítja a többfeladatos teljesítményt és akár 300 ezer egyidejű adatfolyam kezelésére is lehetőséget ad – ideális megoldássá téve az RT-N18U-t az olyan multimédiás alkalmazásokhoz, mint a HD videolejátszás, az online játékok és a fájlmegosztás.

 

A Wi-Fi teljesítmény megnövelése

Az RT-N18U-ba beépített TurboQAM™ technológia a 2,4 GHz-es vezeték nélküli sebességet 450-ról 600 Mbps-re növeli meg, 33 százalékkal jobb Wi-Fi teljesítményt nyújtva. Mostantól mindent, amit online végzett, gyorsabban végezheti.

 

Gigabites internetböngészés Turbo NAT funkcióval

A Turbo NAT és a beépített gigabites Ethernet-switch együttesével az RT-18U akár teljes gigabites internetes teljesítményre is képes: WAN-LAN átviteli kapacitása 2-5-szöröse a hagyományos, szoftveres NAT-ot használó gigabites routereknek. A Turbo NAT kezeli az egyidejű vezetékes kapcsolatokat is, maximalizálva az egyidejűleg elérhető sebességet. Hajrá tehát, ne féljen: játszhat, letölthet és lejátszhat asztali és noteszgépekkel, táblagépekkel, okostelefonokkal és játékkonzolokkal egyidejűleg – mínusz a teljesítményesés.

 

1000 Mbps internetes áteresztőképesség

 

 

A vezeték nélküli kapcsolt kibővítése és megerősítése

Az ASUS AiRadar intelligens módon erősíti meg a vezeték nélküli jeleket az univerzális hullámformálási technológiájával, nagy erősítéssel és az ASUS exkluzív RF-finomhangolásával. A gyakorlatban ez nagyobb lefedettséget, dinamikusan megugró adatátviteli sebességet és nagyobb stabilitást jelent, valamint visszamenőleges kompatibilitást a meglévő 802.11b/g/n kliensekkel. Mivel a jelerősség a környezettől függően változik, az RT-N18U három külső antennát használ a vezeték nélküli készülékek helyének megállapításához és az átvitel formálásához, hogy az a lehető leggyorsabb sebességet és a legnagyobb jelerősséget eredményezze.

 

 

 

 

Az otthoni hálózati lehetőségek kibővítése

Használja az RT-N18U-t média- és készülékközpontként. Két beépített USB-csatlakozójára ráköthetők külső tárolók, nyomtatók, lapolvasók és még számos más USB-s készülék, amelyek azután megoszthatók a hálózatba kötött PC-kkel. A hálózatba kötött készülékeket minden eddiginél egyszerűbb elérni. A kényelmesen elérhető helyre, elölre szerelt USB 3.0 csatlakozó tízszer gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé, mint az USB 2.0, így tökéletes nagy sebességű fájlmegosztáshoz, vagy audio- és HD videolejátszáshoz.

 

 

 

 

 

Nagyteljesítményű online többfeladatos működés 300 ezer adatkapcsolattal

Az akár 300 ezer egyidejű kapcsolat kezelése a szokásos útválasztók képességének hússzorosa: ez kiváló teljesítményt eredményez lassulás nélkül a legdurvább forgalmi helyzetekben is. Tölthet bátran egyszerre több fájlt, élvezheti a HD lejátszást és közben akadás nélkül játszhat a neten – és mindezt egyszerre. Csináljon többféle dolgot anélkül, hogy korlátozná az online életstílusát.

 

 

 

 

 

 

VPN-kiszolgáló és VPN-kliens támogatása a maximális biztonság és a személyes adatok védelme érdekében.

Az RT-N18U egy egyszerűen beállítható VPN-kiszolgálót és VPN-klienst biztosít, amelyekkel lehetővé válik az otthoni hálózaton vagy az interneten található bizalmas anyagok biztonságos elérése. Könnyedén beállítható egy – PPTP vagy OpenVPN protokollos – VPN-kiszolgáló anélkül, hogy fizetni kéne VPN-szolgáltatásokért vagy egy külön VPN-kiszolgálóért. Ezenfelül az RT-N18U-val a hálózatra csatlakozó készülékek VPN-képes kliensekké alakíthatók, az OpenVPN, PPTP és L2TP protokollok bármelyikével, anélkül, hogy további VPN-szoftverre lenne szükség.

 

 

ASUS AiCloud – az igény szerinti világ!

Az ASUS AiClouddal mindenütt és mindig elérheti az adatait, ha rendelkezik internetkapcsolattal. Összekapcsolja az otthoni hálózatot és az online webes tárhelyszolgáltatást3, és elérhetővé teszi őket az iOS AiCloud mobil alkalmazásával, vagy a webböngészőből, egy személyes URL címen keresztül. Vagy ami még jobb: az AiCloudot más, kompatibilis útválasztókkal összekötve kibővíthető a saját felhő. Az összes adata követheti Önt, akárhová is menjen

 

 

 

 

 

A preferált mód egyszerű kiválasztása

Az EZ Switchcsel felszerelt ASUS-útválasztók sokoldalúan használhatók: akár útválasztóként, akár jelismétlőként, hozzáférési pontként vagy médiahídként. Az útválasztó mód a normál vezeték nélküli és vezetékes működés; jelismétlő módban a meglévő Wi-Fi hálózat hatótávolságát terjeszti ki; hozzáférési pont módban pedig a vezetékes útválasztókat tudja azonnal kiegészíteni vezeték nélküli képességekkel. A médiahíd mód azonnali vezeték nélküli kapcsolatot biztosít minden ethernetes eszköz számára. Az átkapcsolás hardverszinten történik, vagyis a készülék valódi „4-in-1” sokoldalúságot kínál késleltetések és bonyolult menükön átnavigálás nélkül.

 

 

 

 

 

 

Robusztus szabályozási lehetőségek és optimalizálás az ASUSWRT-vel

Az egyszerűen használható, roppant intuitív ASUSWRT „műszerfal” felhasználói felület teljeskörű hálózatfelügyeletet tesz lehetővé. Játékosok és HD médiarajongók egyaránt kiaknázhatják a Smart Quality of Service (QoS) sávszélesség-optimalizáló megnövelt teljesítményét. Ez a funkció az internetes sávszélességeket az egyes feladatokhoz igazítja. A forgalomfigyelővel pedig egy világosan áttekinthető, grafikus felületen figyelhető a web használatának alakulása. A Download Master funkció pedig jobb hálózati hatékonyságot és felügyeletet biztosít. Az egykattintásos beállításokkal könnyű a hibakeresés, a nyomtatók beállítása és a szülői beállítások megadása

 

 

 

 

Egyszerű, háromlépéses beállítás a táblagépen, okostelefonon vagy PC-n keresztül

Kevesebb, mint 30 másodperc alatt, mindössze 3 lépésben, gond nélkül beállítható az ASUS-útválasztó az egyszerűen kezelhető felhasználói felületen és rekordidő alatt már böngészhet is az interneten. 1. lépés: a szükséges kábelek csatlakoztatása. 2. lépés: a webböngésző megnyitása a telepítővarázsló aktiválásához. 3. lépés: a telepítővarázsló lépéseinek végrehajtása. És már használhatja is az internetet! Nincsenek CD-k, zavaros kézikönyvek vagy időrabló műveletek. Leegyszerűsítettük és megkönnyítettük az üzembe helyezést, hogy Ön is minél gyorsabban élvezhesse az internet legjavát a létező leginnovatívabb útválasztóval.

 

 

 

 

 

Gyorsabb, kényelmesebb letöltés

Az exkluzív Download Master speciális adatgyorsító algoritmust használ a letöltések felgyorsítására, hogy időt takarítson meg. További kényelmi funkcióként, USB-s tárolóeszközöket csatlakoztatva az útválasztóhoz, a letöltések akkor is megszakítás nélkül folytatódhatnak a háttérben, ha a PC ki van kapcsolva.


 

 

 

Vezeték nélküli: Igen
USB csatlakozó: Van

LAN
 
LAN portok száma : 4 port
LAN sebesség : 10/100/1000 Mbit/s

WAN

WAN portok száma: 1 port
WAN sebesség: 10/100/1000 Mbit/s

WiFi
 
Wi-Fi sebesség: 600 Mbit/s
Működési frekvencia : 2,4 GHz
Antennák száma: 3
Vezeték nélküli szabványok: 802.11b, 802.11g, 802.11n
 
Biztonság

WEP titkosítás: 64 bit, 128 bit
Biztonsági lehetőségek: WPA, WPA2, PSK, WPS, VPN, Tűzfal, DoS, QoS

 • WiFi sebessége: 600 Mbit/s
 • Működési frekvencia: 2,4 GHz
 • LAN portok száma: 4 port
 • LAN sebessége: 10/100/1000 Mbit/s
 • WPA2 biztonság: Igen
 • WPS biztonság: Igen
 • VPN biztonság: Igen

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõl  Fizetési lehetőségek  Bankkártyás fizetés, utánvét

  Házhozszállítás

  Szállítási információk  Házhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


  Személyes átvétel  Országszerte 69 Euronics szaküzletben


  Hitelajánlataink  Minden információ az áruhitellel kapcsolatban

  Információ a garanciáról

  Garancia  Elektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

  Vásárlási feltételek

  Vásárlási feltételek  Vásárlással kapcsolatos információk egy helyen