Üdvözöl az átalakult világ!

Az USA és Oroszország a háború küszöbén áll. Az összetűzések évtizedek óta folynak, és tapasztalt, de kiszorult harci veteránokat generálnak. Ezek a szakemberek arra használják képességeiket, hogy a jövőt alakítsák – egy olyan jövőt, amelyért érdemes küzdeni.

Verekedd magad végig a változó csatatereken!

A Battlefield 2042 7 hatalmas térképet kínál az akár 128 játékosnak. Szöul városától az egyiptomi sivatagokig minden térkép egyedi élményt nyújt a természeti környezet alapján

Veszélyes zóna

A négyfős csapat tagjaként meg kell találnod és meg kell szerezned a kritikus fontosságú adatmeghajtókat, miközben harcban állsz a hasonló célra törő ellenséges csapatokkal és a megszállókkal.

Csúcstechnológiát alkalmazó fegyvertár

Testre szabhatod a fegyvereket, kütyüket és járműveket a csatában, hogy a te javadra billentsd a mérleg nyelvét. Hívj magadhoz egy harci robotkutyát, használj csáklyát, vagy vedd fel a saját szárnyasruhádat.

Szakértők

Válaszd ki a szerepedet a csatatéren, és az új szakértői rendszer segítségével személyre szabott osztagokat alakíthatsz ki. A Battlefield négy osztálya alapján a specialistáknak egy egyedi specialitásuk és tulajdonságuk van – de a felszerelés többi része teljeskörűen testreszabható.

Battlefield™ Portal

Változtasd meg a háború szabályait, és fedezz fel váratlan csatákat a Battlefield széles univerzumában. Játszd újra az újragondolt klasszikusokat: a Battlefield 1942, a Battlefield: Bad Company 2 és a Battlefield 3 játékot – vagy használd ezeket az időtlen térképeket a Battlefield 2042 modern arzenáljával és tartalmával.

  • Korhatár: 16year(s)
  • Műfaj: FPS

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen