HATÉKONYSÁG

A statisztikáknak köszönhetően megnézheti a leggyakrabban használt programokat, és megtanulhatja, hogyan optimalizálhatja mosási szokásait.

SÚLYÉRZÉKELŐ

Gépeink minimalizálják a felhasznált energia mennyiségét, csökkentve ezzel a környezeti terheket Az érzékeny súlyérzékelők érzékelik a terhelés mértékét, és automatikusan állítják be a felhasznált víz és villamos energia mennyiségét. Gépeinkkel egy fél kapcitásos terhelés akár 70% -kal kevesebb vizet, időt és áramot igényelhet!

TÖLTSE LE AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB PROGRAMOT

Az intelligens ciklusok funkció lehetővé teszi, hogy letöltse az életmódjának megfelelő mosási ciklusokat, és további programokat kínál a különböző ruhatípusok gondozásához szükséges optimális ciklus megtalálásához.

GYORS ÉS HATÉKONY

A Candy Smart Pro 9 gyorsprogram teljes készletét kínálja - mindegyik kevesebb, mint 1 óra alatt végez.

SIMPLY-FI TECHNOLÓGIA

A Simply-Fi alkalmazáson keresztül a Candy SmartPro a legszélesebb körű intelligens funkciókat kínálja Önnek, például teljes távvezérlést, mosási tippeket, karbantartással kapcsolatos támogatást, hatékony hibaellenőrzéseket.

HOSSZÚ ÉLETTARTAM

Ez az intelligens ellenőrzési funkció egyszerűbb kezelést biztosít a hosszabb hatékonyság és élettartam érdekében. A készülék állapotának figyelemmel kísérése igencsak fontos az élettartama szempontjából. Meghibásodás esetén pedig az intelligens útmutató segít Önnek megtalálni a megoldást.

TÖKÉLETES EREDMÉNYEK

A legjobb mosási és tisztítási teljesítmény az Active Motion technológiának köszönhetően, amely több szintben emeli a dob forgási sebességét.

C ENERGIAOSZTÁLYÚ

Ez a C energiaosztályú mosó-szárítógép (csak mosáskor) az új energiaosztály besorolásokkal van összhangban és a G energiaosztályhoz képest legalább 34% -kal kevesebb energiát fogyaszt, ezzel energiát és pénzt takarít meg, és sokkal környezetbarátabb.

  • Ruhatöltet : 6kg
  • Szárítási kapacitás: 4kg
  • Centrifuga fsz.: 1400ford./perc
  • Mosogép típus: Mosó- és Szárítógép
  • Mélység: 43cm
  • Magasság: 85cm
  • Energiaosztály: C/E
  • Szélesség: 60cm
  • Színek: Fehér
  • Technológiák: Smart Pro, Simply-Fi

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen