Nagyobb vagy cserélhető objektívvel rendelkező fényképezőgépek részére tervezett tok. Már kézbevételekor érezhető a megszokott Case Logic minőség, és a logikus belső elrendezés sem okoz csalódást. A rekeszeknek köszönhetően a kábeleknek és az egyéb kellékeknek is külön helye van, biztosítva a gyors elérést. Belül egy párnázott válaszfal védi mind a fényképezőgépet, mind az objektívet. Állítható vállpánttal vagy anélkül is hordható. Utazáshoz is kiváló, hiszen a kiegészítőket magunkkal vihetjük benne, egyúttal a fényképezőgép is elérhető közelségben marad.

A legtöbb kompakt, MILC és bridge géppel használható, részletgazdag tok. Minőségi anyaghasználat, praktikus zsebekkel, amelyek biztosítják, hogy a készülék biztonságos, mégis azonnal elérhető helyen legyen. A fényképezőgép és az objektív elkülönítve tárolható egy párnázott, rugalmas válaszfalnak köszönhetően, amely extra védelmet is nyújt.

Az oldalsó, cipzáras zsebekben egy plusz akkumulátor, USB kábel, lencsevédő és egyéb kiegészítő is elfér. A belső cipzáras zsebben tarthatjuk a memóriakártyákat. A cipzártól egy gumírozott bújtató védi a fényképezőgépet. Többféleképpen hordható: egy párnázott fogantyú valamint egy lecsatolható és állítható vállpánt is a rendelkezésünkre áll.

  • Súly: 1,36 kg
  • Külső méret: 20.1 x 14 x 15 cm
  • Belső méret: 14 x 7.6 x 8.9 cm
Nincs specifikáció

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen