CRYSIS REMASTERED

Ami egy egyszerű mentőakciónak indul, az új háború csataterévé válik, amikor idegen megszállók gyülekeznek a Lingshan-szigeteken. Nomadként, a szuperkatonaként játszol és egy erős nanoruhával vagy felfegyverkezve, amely gyorsasággal, erővel, páncéllal és láthatatlansággal van felszerelve. Használd a moduláris fegyverek kiterjedt arzenálját, testreszabhatod a taktikát és a felszerelést, illetv e uralkodj az ellenségeken a hatalmas világban.

CRYSIS 2 REMASTERED

Az idegenek visszatértek az éghajlati katasztrófák által sújtott világba. A megszállók elpusztítják New Yorkot és olyan támadást készítenek elő, amely az emberiség teljes kiirtásával fenyeget. Szerencsére megvan a technológia az ellenállási mozgalom élére – a továbbfejlesztett 2.0 nanouit. Tedd testre öltönyödet és fegyvereidet valós időben, érj el erőteljes új képességeket és indulj harcba az emberi túlélésért.

CRYSIS 3 REMASTERED

Szuperpróféta katonaként térsz vissza a csatába. Az idegen Alpha Ceph keresése folytatódik, de most fel kell tárni az igazságot a CELL vállalat mögött is, amely New York városát hatalmas városi esőerdővé változtatta, amelyet egy óriási nanokupola borít. Küzdd át magad hét különböző környéken és pusztítsd el ellenfeleidet nyers erővel az első osztályú nanoruha technológiával, vagy érd el céljaidat láthatatlansággal, és légy az emberiség csendes megmentője. Új, erős és halálos Predator íjjal felszerelve – nincs rossz út a világ megmentésére.

  • Korhatár: 16year(s)
  • Műfaj: Akció-Kaland
  • Platform: PS4

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen