A legendás játékfejlesztő, Hideo Kojima műhelyéből műfaji korlátokat felrúgó élmény érkezik, immár kibővítve és frissítve PS5 konzolra, a legteljesebb DIRECTOR’S CUT kiadásban.

A jövőben egy rejtélyes esemény, az úgynevezett Death Stranding átjárót nyitott az élők és a holtak világa között, és groteszk túlvilági teremtmények árasztották el a reményvesztett emberiség pusztulásnak indult otthonát.

Sam Bridges szerepében az a feladatod, hogy összekapcsold a megtizedelt Amerika utolsó túlélőit, és feltámaszd a reményt.

Képes vagy lépésről lépésre újra egyesíteni a darabokra hullott világot?

PS5 konzolra felújítva

Éld át Sam Bridges megpróbáltatásait fejlett harcrendszerrel, még több akcióval és egy versengő rangsorolási rendszerrel a különleges kihívásokhoz* a legteljesebb DEATH STRANDING-élményben.

Bővített tartalom

Kibővített történet új küldetésekkel és még nagyobb térképpel. Új fegyverek és járművek, új ellenségtípusok és új helyszínek, például a lőtér és a versenypálya, ahol extra küldetések és minijátékok várnak rád.

Egyedülálló Social Strand System

Kapcsolódj más játékosokhoz a világ minden tájáról. Adományozz értékes nyersanyagokat a saját világodban és mások világaiban történő építkezéshez, és ajánlj fel like-okat a te világodban is megjelenő építményekért, hogy jutalmazd a hozzájárulást.

  • Platform: Playstation 5
  • Korhatár: 18+
  • Műfaj: akció
  • Fejlesztő: Kojima Productions
  • Kiadó: Sony Interactive Entertainment

 

Nincs specifikáció

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen