Jellegzetes Arkane-játékmenet

Harcolj, hogy a túléld a vadász és prédája közti halálos játékot, miközben elmerülsz a belső nézetű akcióban válogatott, nem evilági képességekkel és könyörtelen fegyverzettel. Válaszd a kedvenc játékstílusod, lopakodj végig minden egyes szinten, vagy vadul tüzelve vesd bele magad a harcba.

Keverd az egyszemélyes és többszemélyes játékmódokat.

Éld át a fő történetvonalat Colt szerepében, ahogy megpróbálja megtörni a hurkot és kivívni szabadságát. A rivális orgyilkos, Julianna felett is átveheted az irányítást, besurranva egy másik játékos játékmenetébe, hogy továbbra is fogolyként tartsd a hurokban azzal, hogy megölöd. A többszemélyes élmény opcionális, és a játékosok dönthetnek úgy is, hogy Juliannát az MI irányítsa a játék során.

A tudás hatalom

Minden egyes új hurok lehetőség, hogy tanulj a múltból és alkalmazkodj. A nyomok megtalálása és a lehetőségek felfedése kulcsfontosságú a célpontok kiiktatásához, mielőtt a nap újraindul. Fedezz fel kapcsolatokat, tanuld meg a menetrendeket, és tedd, amit kell, hogy megszerezhesd a szükséges tudást. Alkalmazd a korábbi hurkokban tanultakat, hogy új stratégiákat alkoss és végül elérd a célpontjaidat.

Blackreef szigete

Fedezd fel az Arkane számos útvonalat és folyton változó játékmenetet kínáló művészi világát, miközben elmerülsz a Deathloop lenyűgöző, a 60-as évek ihlette retró-futurisztikus környezetében. Blackreef elegáns csodaország, amely egyben Colt börtöne, ahol a halálnak nincs jelentése, és a bűnözők örökké buliznak, mialatt őt fogva tartják.

Nincs specifikáció

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen