DJI KÉPSTABILIZÁCIÓS TECHNOLÓGIA

A DJI OM 5 hibátlan stabilitást kínál a felhasználóknak, a folytonos felvételek elkészítéséhez. A stabilizáció kulcsa három, nagy teljesítményű motor amelyek gondoskodnak róla, hogy telefonod a megfelelő helyen maradjon még dinamikus mozgások, vagy nagyobb méretű okostelefonok esetében is. A valaha készített legokosabb algoritmusokkal felruházva, az OM5 felvétel közben alkalmazkodik mozgásodhoz – tekerj akár egy biciklin, vagy használd épp a gesztusvezérlést. A DJI OM5-tel garantáltak a rezgésmentes felvételek bárhol, bármikor.

ÚJ DESIGN, MÉG TÖKÉLETESEBB EREDMÉNYEK

A könnyű és összecsukható OM 5-öt úgy tervezték, hogy ergonomikusan illeszkedjen a tenyeredbe – így bármilyen kalandra magaddal viheted. Most először található benne egy szelfibot is, amivel több barátot is bevonhatsz a szelfibe, vagy egyedi, új szögekből készíthetsz felvételeket. Az OM5 esetében sem kötöttek kompromisszumokat a minőség terén: a rugalmas, ugyanakkor rendkívül tartós, fém csatlakozások tovább erősítik a prémium kivitelt.

KÉT SZÍN, VÉGTELEN STÍLUS

Athens Grey - A görög építészet ihlette DJI OM 5 klasszikus athéni szürke színben is kapható.

Sunset White - A DJI OM 5 gyönyörű új, naplemente fehér színe a naplemente finom árnyalatait idézi.

KÉSZÍTS LENYŰGÖZŐ FELVÉTELEKET, AKÁR A PROFIK

A ShotGuides automatikusan felismeri a környezetet, hasznos képkészítési tippeket és kreatív sablonokat ajánl. A felvételtől a szerkesztésig ez a fejlett, új funkció lehetővé teszi, hogy a kezdő felhasználók is lenyűgöző felvételeket készítsenek.

ACTIVETRACK 4.0 – MARADJ MINDIG KÉPBEN

Hogy mit fejlesztettünk tovább az ActiveTrack 4.0 esetében? Nagyjából mindent. A fejlettebb felismerési képességektől, a gyorsabb reakciókig... még egy új automatikus arckövetési funkció is megjelent a szelfi módban. A pontos és megbízható követés lehetővé teszi, hogy a környezetedre összpontosíts és megélhesd a pillanatot.

INTELLIGENS FELVÉTELI MÓDOK

Remekmű lehet bármelyik pillanat. A DJI OM 5 és az intelligens felvételi módok segítségével, kreatívan rögzítheted élményeidet.

Panoráma: Rögzíts többet környezetedről a panoráma móddal!

  • CloneMe Pano: Szerettél volna mindig is több helyen lenni egyszerre? Itt a lehetőség.
  • Történetmód: Válaszd ki a neked tetsző sablont, és az utasításokat követve máris fantasztikus, rövid videót készíthetsz! Mindezt bármilyen filmezési, vagy szerkesztési gyakorlat nélkül.
  • DynamicZoom: Adj művészi hatást alkotásaihoz a DynamicZoom segítségével!
  • Timelapse: Rögzítsd a pulzáló világot egy látványos timelapse segítségével!
  • SpinShot: A zenei videók menő pörgő felvételei, egyszerűen.
Nincs specifikáció

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen