Mire használható?

Alakítsa át Dremel multifunkcionális szerszámát könnyű, szabadon mozgatható felsőmaróvá. A Dremel multifunkcionális szerszám teljesen precíz, stabil és jól irányítható a felsőmaró szerelvénnyel a kisebb és közepes méretű marási projektekhez. Fán és hasonló anyagon végzett munkáknál gyorsan készíthet lekerekített éleket, egyenes hornyokat, illetve szabadon kezdhet marást a munkadarab közepén betétek vagy kulcslyuknyílások elhelyezéséhez. A szerelvény átlátszó műanyag alapján keresztül pontosan látható a projekt, és nem is sérti fel az anyagot. Sima és konzisztens vágások a marásmélység rögzítésének lehetősége révén.

Hogyan használható?

A maró tartozékot szerelje fel a Dremel multifunkcionális szerszámra, csavarozza fel és húzza meg a csavart a felsőmarón a mellékelt kulccsal, és már kezdheti is a munkát! .

A marási projekt megkezdésekor a fordulatszámot ajánlott beállítani a multifunkcionális szerszámon, majd hagyja, hogy a szerszám végezze a dolgát, és lassan mozgassa az anyagban, nehogy megégesse azt. Az anyagba úgy merítse be a szerszámot, hogy a szerelvény szinte magától csússzon bele, így az indítás fennakadásmentes lesz.

A szerelvény egyszerűen végigvezethető a munkadarabon, ha a markolatokat mindkét kézzel fogja. A szerelvényt rögzítheti a kívánt marásmélységben, de akár rögzítés nélkül, szabadon is marhat, tetszőleges mélységgel.

A tiszta eredmény érdekében szakaszosan végezze a marást, rétegenként haladva, míg el nem éri a kívánt mélységet. A mellékelt körkivágó és vonalvezető segítségével tökéletes kört, illetve éles egyenes vonalakat marhat.

Műszaki adatok:

  • Munkahossz: 70 mm
  • Mélység: 18 cm
  • Típus: Felsőmaró szerelvény

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen