Legyen szó buja szőlőültetvényről vagy olajfa-ültetvényről a Földközi-tenger déli részén, búzával, kukoricával, burgonyával és gyapottal teli hatalmas termőföldről az Egyesült Államok középnyugati részén, vagy nyüzsgő állatfarmról az európai alpesi régió dombos táján: Tovább Több mint 400 gép és szerszám több mint 100 valódi mezőgazdasági márkától, mint például a Case IH, a CLAAS, a Fendt, a John Deere, a Massey Ferguson, a New Holland, a Valtra és még sok más elérhető az Ön gazdaságában.

A Farming Simulator 22 új játékmeneti funkciók sokaságát kínálja, és minden eddiginél nagyobb tartalom- és játékosszabadságot kínál, beleértve az olyan új földmunkás funkciókat, mint a talajtakarás vagy a kőszedés, a továbbfejlesztett építési mód üvegházak és méhkasok hozzáadásával, valamint egy új karakterkészítő a játékhoz.

A fejlesztő GIANTS Software által hivatalosan tesztelt, ingyenes, közösség által létrehozott módosítások nagy választéka sokszorosára bővíti a gazdálkodási élményt. Emelkedjen fel a sikeres gazdálkodóvá válás kihívásaira, kezdjen el gazdálkodni!

Nincs specifikáció

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen