Életre és stílusra tervezve

A gyönyörű AMOLED kijelző életre kelti ezt az órát, még erős napfényben is. Próbálja ki a mindig bekapcsolt módot, hogy a kijelző mindig látható maradjon.

Az aktív életmódhoz készült

A tartós Corning ® Gorilla ® Glass 3 -tól a karcsú, rozsdamentes acél előlapon és kényelmes szilikonpánton keresztül ez az okosóra bármire kész.

Health Snapshot ™ funkció

Naplózz 2 perces szakaszokat, hogy rögzítsd a kulcsfontosságú adatokat, beleértve a pulzusszámot, szívfrekvencia variabilitást, véroxigén szintet, légzést és a stresszt. Ezután készítsen jelentést ezekkel a statisztikákkal a kompatibilis okostelefon Garmin Connect ™ alkalmazásán keresztül.

Body Battery ™ energiamonitor

Tekintse meg testének energiaszintjét a nap folyamán, hogy megtalálja a legjobb időt a tevékenységhez és a pihenéshez.

Pulse Ox szenzor

A Pulse Ox szenzor segítségével a nap bármely pontján, vagy az éjszaka egy részén, alvás közben ellenőrizheti vér oxigén telítettségét, hogy megmutassa, mennyire jól szívja fel a szervezet az oxigént.

Stresszkövetés

Tudja meg, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott vagy stresszes napja van. A relaxációs emlékeztetők még rövid légzési tevékenységre is felszólítanak, amikor az óra érzékeli, hogy stresszes.

Női egészségkövetés

Használja a Garmin Connect alkalmazást a menstruációs ciklus vagy a terhesség nyomon követésére. Naplózza a tüneteket, vegyen részt a testmozgással és a táplálkozással kapcsolatos oktatásban és így tovább. Még a csuklóján is láthatja és naplózhatja a részleteket a Női Egészségkövető alkalmazással.

Hidrációs követés

Naplózza a napi folyadékbevitelét emlékeztetőül, hogy hidratált maradjon. Akár egy automatikus hidratálási célt is beállíthat, amely a tevékenységek során izzadt mennyiség alapján módosul.

Légzéskövetés

Tekintse meg, hogyan lélegzik egész nap, alvás közben, valamint lélegzetvétel és jóga közben.

Alvási pontozás és fejlett alvásmonitoring

Szerezzen pontszámot az alvás minőségéről és betekintést nyújthat a jobb teljesítménybe. Kövesse nyomon a különböző alvási szakaszokat, valamint a pulzusszámot, a stresszt, a véroxigén-szintet és a légzést.

Csuklóalapú szívfrekvencia

Az óra folyamatosan méri a pulzusszámát, és figyelmezteti Önt, ha nyugalmi állapotban túl magas vagy túl alacsony marad. Segít felmérni azt is, hogy milyen keményen dolgozik tevékenységek közben - még úszás közben is.

Tudatos légzés

Amikor pihenni vagy összpontosítani szeretne, elkezdheti a légzéstevékenységet, és ez az óra nyomon fogja követni a stresszt és a légzést, hogy jobban megértse a légzését.

Fitness kor

Ez a funkció a kronológiai életkort, a heti erőteljes aktivitást, a nyugalmi pulzusszámot és a BMI-t vagy a testzsír százalékát használja annak megállapítására, hogy fiatalabb vagy idősebb-e a szervezete. És tippeket kaphat a fitnesz korának csökkentésére.

Animált, képernyőn megjelenő edzések

A könnyen követhető, animált kardió-, erő-, jóga-, Pilates- és nagy intenzitású intervallum edzés (HIIT) edzések előre betöltődnek az órára, és többet letölthet a Garmin Connect alkalmazásból.

Beépített sportalkalmazások

Kövesse nyomon minden mozgását több mint 25 előre feltöltött GPS és beltéri sportalkalmazással - beleértve a gyaloglást, futást, kerékpározást, úszást a medencében, golfot és így tovább.

Fejlesztett erőképzés

Ez a részletes tevékenységprofil a skálázást és az erő PR-t helyezi a csuklójába, valamint grafika, amely megmutatja, milyen izomcsoportokat dolgozott.

HIIT edzések

Használja ezt az új tevékenységprofilt különböző időzítőkkel a HIIT edzések nyomon követéséhez, beleértve az AMRAP, EMOM, Tabata és egyéni beállításokat. Állítsa be a körök számát, a munka/pihenő időközöket és így tovább.

Létrehozható edzések

Válasszon a több mint 1400 gyakorlat közül, és készítse el saját edzéseit a kompatibilis okostelefon Garmin Connect alkalmazásában. Ezután töltse le őket az órára.

Garmin edző

Szerezzen ingyen egy személyes futóedzőt a csuklójára, hogy segítsen edzeni a következő 5K, 10K vagy félmaratonon.

Intenzitás percek

Frissítettük intenzitási perceink funkcióját, hogy jobban megértsük, a nap folyamán mikor és milyen tevékenység során szerezte meg őket. Akár adatmezőként is megtekintheti őket időzített tevékenységek közben.

Okos értesítések

A kompatibilis okostelefonnal párosítva közvetlenül az óráján fogadhat e-maileket, szövegeket és figyelmeztetéseket. Még Android ™ telefonnal is válaszolhat a szövegekre.

Zene

Töltsön le dalokat és lejátszási listákat Spotify®, Deezer vagy Amazon Music fiókjából (előfizetés szükséges lehet). Használjon vezeték nélküli fejhallgatót (külön megvásárolható) a telefon nélküli hallgatáshoz.

Biztonsági és követési jellemzők

Ha az órája és a telefonja párosítva van, az élő tartózkodási hely manuálisan vagy bizonyos szabadtéri tevékenységek során automatikusan elküldhető a kapcsolatoknak a beépített eseményérzékeléssel.

Garmin Pay ™

Fusson át a pénztárvonalakon, és válasszon tömegközlekedési rendszereket a Garmin Pay érintéses fizetési megoldással a résztvevő szolgáltatókon keresztül.

Connect IQ ™ áruház

Töltsön le egyéni óralapokat, adjon hozzá adatmezőket, és szerezzen be alkalmazásokat a Connect IQ Store-ból.

Szinkronizálás a Garmin Connect-tel

Tekintse meg egészségi és fitnesz adatait egy helyen. A Garmin Connect alkalmazás egy virágzó online közösség, ahol útközben élők csatlakozhatnak, versenyezhetnek és megoszthatnak egymással.

Akkumulátor gyorstöltéssel

Zavartalan képet kaphat egészségi állapotáról akár 11 nappal okosóra módban, 22 órával GPS módban és akár 8 órával GPS módban zenével. A 10 perces töltés 1 nap okosórás üzemidőt, vagy 1 órányi zenét biztosít a zenei akkumulátor élettartamával.

Akkumulátor üzemmód

Még több gyümölcslevet kaphat okosórájából, ha módosítja az akkumulátor élettartamát leginkább befolyásoló beállításokat.

Vízállóság

Ez az óra 5 ATM vízminősítésű, így tökéletes úszáshoz, zuhanyzáshoz vagy fürdőzéshez.

  • Kijelző: AMOLED
  • Por- és vízálló: Igen
  • SúlyG: 49g

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen