Kompakt 56 cm-es, vezeték nélküli sövényvágó kisebb vágási munkákhoz

A Greenworks G24HT56 terméke könnyű, 24V-os sövényvágó 56 cm hosszú pengével. Egy továbbfejlesztett 24V-os lítium-ion akkumulátorról működik és kompakt mérete ellenére komoly teljesítményre képes. A kényelmes használatot nem zavarják meg az elektromos vezetékek vagy hogy kifogyott a benzin; egyszerűen csatlakoztassa az akkumulátort és kezdődhet a munka.

A legtisztább vágás

A G24HT56 kései kétoldalasan élezettek, így gondoskodnak a legtisztább vágási eredményről. Mindkét kés egyidőben, percenként 2800-szor vág, ami egyenletes és jobb eredményt nyújt, mint az egyetlen mozgó késsel rendelkező termékek.

Kényelemre & teljesítményre tervezve

A G24HT56 elülső markolatán teljes méretű ravasz található, amely minden szögből egyszerűen használható, míg a hátsó markolat forgatható. Ezek a tulajdonságok könnyű és kényelmes vágást tesznek lehetővé a sövények szélén és tetején.

A 24V-os család tagja

A Greenworks G24HT56 teljes körű felhasználói kényelmet nyújt tankolás és zavaró elektromos vezetékek nélkül. Egyszerűen csatlakoztassa a továbbfejlesztett 24V-os akkumulátort és már kezdődhet is a munka. A Greenworks 24V-os család tagjaként, az akkumulátor számos különféle szerszámmal használható a fűnyíróktól kezdve, a lombfúvókon és láncfűrészeken át egészen a kézi szerszámokig.

  • Feszültség: 24V
  • Motor: Szénkefés motor
  • Kés hosszúsága: 56 cm
  • Elforgatható fogantyú
  • Típus: Akkus sövényvágó
  • Akkumulátor feszültség: 24V
  • Késhossz: 56

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen