Élvezze a vezeték nélküli szabadságot

Szabadulj ki: A Hama „Freedom Light” Bluetooth fejhallgatója lehetővé teszi, hogy magad mögött hagyd a mindennapokat, és elmerülj a zene világában. Rázd le: Egyszerűen táncold le a stresszt kedvenc ütemeiddel, és töltsd fel magad a napra. Az „igazi vezeték nélküli technológia” a mozgás teljes szabadságát jelenti: nincs kábel, semmi sem tarthat vissza! A fülhallgató egyszerű, intuitív vezérlést kínál érintésvezérléssel és hangutasításokkal.

A hang találkozik a stílussal

A „Freedom Light” fülhallgató az izgalmas hangzást és a stílusos dizájnt ötvözi. Modern formájuknak köszönhetően a fülhallgató jól illeszkedik a fülébe, és kiegészítővé válik. A mélyfekete vagy hideg fehér színű vezeték nélküli fejhallgató bármilyen ruhával kombinálható, legyen az alkalmi vagy elegáns.

Automatikus párosítás Bluetooth 5.1-hez

Akár munkába tart, akár a városban rohan, akár sétál a parkban: Az igazi vezeték nélküli fejhallgató feldobja a hangulatát. Az automatikus párosításnak köszönhetően a Bluetooth fejhallgató nagyon rövid időn belül csatlakozik okostelefonjához. Ha a fejhallgatót már párosította a telefonnal, akkor csak a fülhallgatót kell kivennie a töltődobozból; az okostelefon és a fejhallgató ezután automatikusan csatlakozik egymáshoz.

A Bluetooth 5.1-en keresztüli kapcsolat lényegesen energiatakarékosabb. Ez megnöveli az akkumulátor élettartamát, és folyamatos vezeték nélküli hangzást biztosít akár 7 órán keresztül, vagy 28 órán keresztül, ha a töltőtokban töltik. A vezeték nélküli fejhallgató egyszerűen vezérelhető érintésvezérléssel vagy a Siri és a Google hangsegédekkel. Elfogyott a töltés? A töltődoboz körülbelül 2,5 óra alatt újra teljesen feltöltődik a nagy teljesítményű USB-C kapcsolat segítségével. Mindezek miatt a „Freedom Light”  egy igazi ár-teljesítmény nyertes.

Egyszerű kezelés hangvezérlés és érintővezérlés használatával

Nyár, napsütés: a tóparton fekszel, és a Spotify-t hallgatod, amikor hirtelen megcsörren a telefonod. Ahelyett, hogy az úszótáskájában kellene keresnie az okostelefonját, kétszer nyomja meg az érintésérzékelőt a hívás fogadásához. A beépített mikrofon azt jelenti, hogy a fejhallgatót Bluetooth fejhallgatóként használhatja telefonhívásokhoz. Az érintésérzékelő lehetővé teszi az érintésvezérlést. Ez intuitív, és megkíméli Önt attól a fáradságtól, hogy különféle gombokat kellene keresnie. Az okostelefon bizonyos funkciói, például a hívásfogadás, a hívás elutasítása, a kagyló leállítása vagy a zenelejátszás vezérlése közvetlenül a fülhallgatón lehetséges.

Ezenkívül a valódi vezeték nélküli fejhallgató lehetővé teszi a közvetlen hozzáférést a Siri és a Google hangsegédekhez. Ez nagyon praktikus, mivel útközben jobb, ha szabad a keze. Sőt, ha esik az eső, egyszerűen a táskájában hagyhatja okostelefonját, miközben a legközelebbi kávézót keresi. A hangerő szintje hangutasítással is szabályozható, például: "Növelje a hangerőt 50%-kal", "Csökkentse a hangerőt 30%-kal", "Maximális hangerő".

Működési idő: akár 28 óra

Egy pihentető nap a tengerparton, egy éjszaka a sátorban vagy egy hosszú kerékpártúra a hegyekben – ez nem probléma egy igazi vezeték nélküli fejhallgatóval. A töltőállomás annyira kompakt, hogy bárhová magával viheti. Ezután akár háromszor is újratöltheti a Bluetooth fejhallgatót. A zenelejátszási idő 7 óra teljesen feltöltött fülhallgatóval; akár 28 óra, ha a beépített akkumulátorral rendelkező mobil dokkolóban tölti fel őket. Ehhez egyszerűen csak helyezze a fülhallgatót a töltődobozba, és ott töltse fel a tárolt energiával – nincs szükség külső tápegységre. A töltőbölcső USB-C csatlakozóval rendelkezik, és a mellékelt USB-C kábellel tölthető.

  • Impedancia: 32ohm
  • Érzékenység: 102dB
  • Maximális frekvencia: 20000Hz
  • Minimális frekvencia: 20Hz
  • Mikrofon: Igen
  • Színek: Fekete
  • Szabályozható hangerő: Igen
  • Fejhallgató típus: Fülhallgató
  • Adatátvitel: Vezeték nélküli

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen