Kategória
Gyártó
Ártartomány
min:
max:
Elérhetőség
Típus
Termékek a Porzsák kategóriában
Találatok száma: 47
Részletek
Részletek
Részletek
Részletek
Részletek
Részletek
Részletek
Részletek
Részletek
Részletek
Találatok száma: 47


Milyen porzsákok közül választhatunk?
Talán nem is számolunk vele, de nem elég jó porzsákos porszívót nézni, megfelelő porzsák is szükséges a hatékony takarításhoz, hogy megfelelően elszigetelje az összegyűjtött koszt, és ne engedje vissza otthonunkba. Anyagjukat tekintve textil, papír és szintetikus porzsákok közül választhatunk.


Papír porzsák
A papír porzsák a legelterjedtebb és népszerűbb. Amikor megtelik, egyszerűen csak ki kell cserélnünk és kidobnunk. Nem szükséges vesződnünk a kitakarításával, higiénikus és kényelmes.


Szintetikus porzsákok
A szintetikus porzsákok előnye a textil és papír porzsákokkal szemben, hogy a porszívó szívóerejét egészen addig nem csökkenti, amíg teljesen meg nem telik. Ebből kifolyólag gazdaságos is, nem szükséges kicserélni, csak, amikor valóban megtelt. Speciális szövetének köszönhetően a porszívó belsejébe való szivárgást is elkerülhetjük, így porszívónk élettartama is hosszabb lesz.


Textil porzsák
A textil porzsákok a szintetikussal és papírral szemben újrahasznosíthatók. Kimoshatjuk, majd ismét használhatjuk őket. Természetesen egy adott időn belül ezek is elhasználódnak és le kell cserélnünk, ugyanakkor számos porzsákvásárlást megspórolhatunk velük.

 JótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen