Kategória
Gyártó
Ártartomány
min:
max:
Elérhetőség
WiFi
Termékek a Drónok kategóriában
Találatok száma: 10
Részletek
Részletek
Részletek
Találatok száma: 10

 

Széles drón kínálat
A drón fényképezés immár mindenki számára elérhető. Az Euronics széles drón kínálatában mindenki megtalálhatja a számára tökéletest, legyen az összecsukható, mini, 4k-s felvételekre képes, vagy éppen kifejezetten pénztárcabarát.

Milyen drónt válasszak?

Amennyiben még csak ismerkedünk a drónozással, először is tanulmányozzuk át az aktuálisan érvényben lévő drón szabályzatot és válasszunk egy olcsó mini drónt gyakorlás képpen. Már mini kamerás drónok is kaphatók, így nem kell lemondanunk a felvételek készítéséről sem a kedvező árért cserébe.
A tapasztaltabbaknak, vagy akik kifejezetten a fantasztikus képek és videófelvételek készítéséért szeretnének egy új eszközt vásárolni, 4k kamerás drónokat ajánlunk. Figyeljünk rá, hogy a jó felbontás önmagában nem elég a csodás képek készítéséhez. Keressünk stabilizátoros (gimbal) drónt a simább, kevésbé rázkódó felvételek készítéséért.
Akik sokat terveznek utazni, azok számára egy összecsukható drón az ideális választás. Egy kisebb drón táskában így kényelmesen elfér, így sok helyet megspórolhatunk velük.

 

Milyen számokra figyeljünk oda?
Tartsuk szem előtt, hogy 1-1 feltöltéssel (USB) hány percnyi repülésre képes a kinézett drónunk.
Amennyiben csak pár perc, érdemes egy cserélhető akkumulátoros drónt választanunk. A nagyobb drónok akár 25 percig is bírják a levegőben, ugyanakkor általánosságban elmondhatjuk róluk, hogy a vázuk is jóval nagyobb és az áruk is magasabb az átlagnál.

Hatótávolság
Az olcsóbb drónok gyakran csak pár méter, a nagyobb és értékesebb modellek ugyanakkor pár km hatótávolsággal rendelkeznek. Vásárlás előtt gondoljuk végig igényeinket és azt is vegyük figyelembe, hogy a kisebb drónokat sokszor felkaphatja és elsodorhatja a szél. Ilyen esetekben könnyedén elveszíthetjük, hogyha kikerülnek a hatótávolságunkból.


 JótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen