Kompakt design

Az LG hangprojektorok tökéletesen illeszkednek az LG TV-khez, így magasabb szintű szórakozást nyújtanak, és még a lakás berendezésének fényét is emelik.

Hangprojektormód-vezérlés

Egyetlen LG TV távirányítóval be-és kikapcsolhatja a hangprojektort, illetve állíthatja annak hangerejét és hangmódjait.

TV hangmódmegosztás

A továbbfejlesztett 2021 LG TV AI processzorral az LG hangprojektorok jobb hangot képesek előállítani.

Tökéletesen kiegészítik egymást

Az LG hangprojektorok és az LG TV-k kialakítása tökéletesen illik az otthonához, és egymást is kiválóan kiegészítik. A design minden elemét alaposan átgondoltuk, így a helyiség részévé tud válni ezzel stílusossá varázsolva azt.

Kényelmes vezérlés egyetlen LG TV távirányítóval

Optimálisan kihasználhatja a legnagyobb mértékű kompatibilitás érdekében kifejlesztett funkciókat. Egyetlen LG TV távirányítóval be-és kikapcsolhatja a hangprojektort, illetve állíthatja annak hangerejét és hangmódjait — ami maximumra növeli a kényelem szintjét.

Nagy felbontású hangzás (High-Resolution Audio)

Az LG SP7 hangprojektor 24 bites / 96 kHz-es nagy felbontású hangot biztosít. Ezáltal pontosabban adja vissza a hangot, hogy mindent hallhasson, amit csak hallania kell.

Hangprojektor az LG TV AI processzorával kiegészítve

A továbbfejlesztett 2021 LG Alpha 9 AI processzorral az LG hangprojektorok jobb hangzást képesek biztosítani. A TV hangmódmegosztásával a hangprojektor használni tudja a TV számítási teljesítményét és az AI Sound Pro technológiát, így minden hang tisztábbá és egységesebbé válik, még különböző forrásból érkező tartalmak esetén is. Csak az LG hangprojektor és az LG TV együtt képes biztosítani, hogy a lehető legmagasabb szinten élhesse át a tévézés élményét.

Valóban magával ragadó 5.1 csatornás hang

Az 5.1 csatornás audió, 440 W-os teljesítmény, mélynyomó és a teljes hangtartományra kiterjedő egység gazdag hangot nyújt a közepes és alacsony tartományban. Az LG SP7 hangprojektor az erőteljes és magával rangadó hanggal mindent megad a magasabb szintű, térhatású hangélményhez.

A Dolby Sound, LG hangprojektorok és az LG TV-k magával ragadó ereje

A DTS Virtual:X technológia olyan hangfeldolgozási eljárásokat használ, amelyekkel a hang körülveszi Önt a valósághűbb hangélmény érdekében. A tisztább és még inkább magával ragadó hanggal minden film és zene életre kel.

Az új hangmódokkal jobban belemerülhet a kedvenceibe.

Az LG SP7 hangprojektor által támogatott, általunk kifejlesztett hangmódok semmilyen más eszközön nem elérhetők. Ezeket az LG kifejezetten beszédhanghoz, játékokhoz és sportközvetítésekhez fejlesztette ki – így kedvelt filmjei és játékai során a lehető legjobb hangot élvezheti.

  • Összteljesítmény: 440W
  • Bluetooth: Igen
  • Csatlakozók: HDMI 2.1, Optikai bemenet, USB
  • Színek: Fekete
  • Magasság: 63mm
  • Típus: 5.1 csatornás soundbar vezetéknék nélküli mélynyomóval

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen