Klasszikus kialakítás

A G203 egeret a legendás Logitech G100S játékhoz tervezett egér klasszikus vonalai ihlették. Vettük a klasszikus formát, amely világszerte a játékosok és e-sport-profik kedvence, átterveztük és teljes mértékben könnyű kivitelre, tartósságra és kényelemre optimalizáltuk.

Szuper érzékelő

Játsszon az egérben rejlő összes lehetőséget kihasználva, amely 200–8000 DPI felbontást kínál, hihetetlen pontosságot, mozgáskövetési sebességet és egyenletességet kínálva. Javított vezérléshez jut a játékstílusától függetlenül.

Mechanikus gombfeszítő rendszer

A mechanikus gombfeszítőrendszer fémrugókkal tartja mindig készenlétben a bal és a jobb egérgombokat, kivételes kattintásérzetet nyújt, és kevesebb erőt kell kifejtenie a kattintáshoz. A külön bal és jobb gombokkal kombinálva javítja az egyenletességet, és kivételes kattintásérzetet és válaszidőt nyújt.

LIGHTSYNC RGB

A LIGHTSYNC technológiával ellátott következő generációs RGB-megvilágítás szinkronizálja a megvilágítást és a játékprofilokat a tartalmával. Körülbelül 16,8 millió szín teljes spektrumából választva testre szabhatja és összehangolhatja a megvilágítási animációkat és hatásokat az egyéb Logitech G eszközeivel. A Logitech G HUB használatával mindet gyorsan és könnyen testre szabhatja.

Hat programozható gomb

A Logitech G203 a csomagot kibontva nyomban használható, illetve teljes mértékben személyre is szabható az G HUB segítségével. A profi felhasználók a 6 programozható gomb bármelyikét beállíthatják úgy, hogy az egyszerűen hajtson végre feladatokat játék közben.

Játék közben állítható DPI

A játék közben állítható felbontás lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással váltson két érzékenységi beállítás között, a hajszálpontos célzásra alkalmas 250 DPI értékről a 2500 DPI-s gyors mozgásra. A G HUB segítségével szabja testre a DPI-beállításokat a játékstílusának megfelelően. A DPI-váltás lehetővé teszi, hogy játék közben váltson akár öt DPI-beállítás között.

Beépített memória

Amikor magával viszi a G203 egeret, az egyéni beállításai is megmaradnak. Ha beállításait a beépített memóriába menti a Logitech G HUB segítségével, másik számítógépen használhatja anélkül, hogy szoftvert kellene telepítenie, vagy újra kellene konfigurálnia a beállításait.  

  • Egér típusa: Optikai
  • Vezeték nélküli: Nem
  • Csatlakozás: USB
  • Gombok száma: 6db
  • Egérérzékenység: 8000DPI

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen