Office 365 Home

Mit tartalmaz a csomag?

Az alkalmazások teljes verzióit

Pełne wersje programów

Hozzáférést számos különböző eszközről

Multiplatfrom

További előnyöket

Dodatkowe korzyści

 

 • 1 éves előfizetés 5 PC-re vagy Mac-re, 5 táblagépre (beleértve az iPadeket, illetve az Android vagy Windows rendszerű táblagépeket is) és 5 telefonra.1 Csak 1 felhasználót támogató Office-ra van szüksége? Próbálja ki az Office 365 Egyszemélyes verzióját!
 • A Word, Excel, PowerPoint, Outlook és még sok egyéb teljes telepített, 2016-os verziója.
 • Havi 60 Skype-perc és 1 TB OneDrive online tárhely maximum 5 felhasználónak.3
 • A frissítések mindig települnek.

 

Főbb jellemzők

Az Ink Editorral nincs szükség nyomtatásra

Válasszon ki, jelöljön ki, és töröljön szöveget egyszerűen - mindezt a tolla segítségével.

 

Nézze meg, ahogy ötletei kibontakoznak az Ink Replay segítségével

Kövesse munkatársai minden egyes tollvonását, hogy lássa az elgondolást tollvonásai mögött

 

Indítsa gyorsan prezentációit a QuickStarter segítségével

Hozzon létre rendezett vázlatokat és kezdő diákat, kreativitása beindításához.

 

Hozzon létre rendezett vázlatokat és kezdő diákat, kreativitása beindításához.

A dia átmenetek animálásával adjon igazi "wow" élményt prezentációihoz.

 

Ne csak keressen, hanem találjon is a Researcher segítségével

Találjon nagyszerű tartalmakat és húzza át őket saját anyagába - a Word-ből történő kilépés nélkül

 

Alkalmazások

Az Office-alkalmazások teljes verzióinak telepítése

Mindig hozzáférhet a Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher és Access legújabb teljes verzióihoz, és a lehetséges eszközök bármelyikével feljegyezheti az ötleteit, pl. a billentyűzet, egy toll vagy az érintőképernyő használatával.

 
 

Szövegszerkesztő

A Word alkalmazással tökéletes dokumentumokat készíthet. A Word használatával még megnyerőbb dokumentumokat készíthet: internetes videoklipeket játszhat le, PDF-fájlokat nyithat meg és szerkeszthet, valamint könnyedén beilleszthet illusztrációkat és diagramokat.

 

 

Egy alkalmazás a táblázatai és diagramjai elkészítéséhez

Adatok rendszerezése és elemzése Excelben. A Villámkitöltés funkció felismeri és megtanulja a felhasználó munkamódszereit, és automatikusan kitölti a hiányzó adatokat. A javasolt Excel-kimutatások és -diagramok megjelenítik az adatai közti összefüggéseket.

 

Egy alkalmazás a prezentációk elkészítéséhez

Készítse el és mutassa be történetét a PowerPointtal. Az új tervezőeszközökkel, mint pl. a színek igazítása és beállítása, lenyűgöző prezentációkat készíthet. Az intelligens segédvonalak használatával elkerülhető a képek, a formák és a prezentáció egyéb elemeinek ellenőrzése, mivel minden elem úgy helyezkedik el, ahogyan kell. A továbbfejlesztett Előadói nézettel ellenőrizheti, hogy néz ki a prezentációja.

 
 

Egy alkalmazás a digitális jegyzetei elkészítéséhez

A jegyzetei mindig naprakészek és minden eszközön elérhetőek lesznek. Gépelhet, írhat kézzel, vagy akár rajzokat is készíthet. Csatolhat hivatkozásokat vagy webhelyeket, fényképeket és videoklipeket szúrhat be, vagy akár táblázatokat és fájlokat is beágyazhat. A jegyzeteit a rendszer elmenti és szinkronizálja a különböző eszközeire telepített OneNote-példányokkal. A Mac-felhasználóknak a Mac alkalmazás-áruházból kell letölteniük a OneNote-ot különálló fájlként.

Egy alkalmazás a levelezés, naptárak, névjegyek és feladatok kezeléséhez

Az eszköz kommunikációs, ütemezési és keresési szolgáltatásaival optimalizálhatja a munkáját. Gyors és egyszerű. A Névjegyek ablaktáblában minden fontos információt megtalál egy helyen; pl. a telefonszámokat, e-mail címeket, címeket, vállalati információkat, a közösségi hálózati bejegyzéseket és akár a rendelkezésre állást is. Kommunikációs központként használhatja, ahonnan értekezleteket szervezhet, csevegőüzeneteket küldhet vagy felhívhat valakit.

 
 
 

Egy alkalmazás a kiadványok szerkesztéséhez

Gyorsan és egyszerűen készíthet kiemelkedően attraktív kiadványokat. Kezdjen hozzá a sablonok vagy használatra kész építőelemek segítségével, amelyeken csak a tartalmat kell feltöltenie. Válasszon a hírlevelek, prospektusok, levelezőlapok, naptárak vagy más kiadványok mintái közül. Szerkessze könnyedén a képeket, hogy a kiadványai megragadják a tekintetet. A Publisher csak PC-n érhető el.

 

Adatbázis-kezelő alkalmazás

Készítsen egy adatbázist az Access segítségével, amelyet később felhasználhat és megoszthat az interneten. Az Access csak PC-n érhető el.

 
 
 
 
 
 
 

 

Az Office 365 aktiválása? Sima ügy.

Lépjen a www.office.com/setup oldalra.
Ha rendelkezik Microsoft fiókkal, adja meg felhasználó nevét és jelszavát, majd jelentkezzen be.Ha nem rendelkezik Microsoft fiókkal, létre kell hoznia egyet.

Adja meg a kapott termék aktiválási kulcsát.

Válassza ki az országot és a nyelvet. A rendszer átirányítja a fiókbeállításaihoz. Itt telepítheti az Office-t és aktiválhatja a további szolgáltatásokat, pl. a OneDrive-ot és a Skype-ot.

Kattintson a Telepítés gombra, és futtassa a letöltött fájlt. A szolgáltatás megkönnyíti a telepítés menetét, és a segítségével többet is megtudhat az Office-csomagról.

 

 

Már készen is áll a használatra. A telepítés befejezése után megkezdheti a szolgáltatás és a csomagban található alkalmazások használatát. Ne felejtse el aktiválni a szolgáltatást a többi eszközén sem. Ehhez látogasson el a www.office.com/MyAccount oldalra.

Ha rendelkezik aktív Office 365 Otthoni verzió előfizetéssel, megoszthatja azt háztartása négy további tagjával. Mindegyik tag, akivel megosztja előfizetését, használhatja bármelyik telepített programját saját PC-jén, Mac gépén, iPad-én, Android-os vagy Windows-os táblagépén, iPhone vagy Android-os telefonján, ezen felül további 1TB tárhelyet kap a OneDrive felületen és kezelheti saját telepített programjait a www.office.com/myaccount oldalon keresztül.

 

Minimális hardverkövetelmények

 • Számítógép és processzor: 1 GHz vagy gyorsabb, x86 vagy 64 bites processzor SSE2 utasításkészlettel
 • Memória: 2 GB RAM
 • Merevlemez: 3 GB szabad lemezterület
 • Képernyő: 1280 x 800
 • Grafika: a hardveres gyorsítás DirectX10-et igényel
 • Operációs rendszer: Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 , Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows 10 Server
 • Böngésző: Internet Explorer 9, 10, 11; Mozilla Firefox 35.x+; Google Chrome 40+; Microsoft Edge
 • NET-verzió: A szolgáltatás használatához .NET 3.5 szükséges; egyes funkciókhoz .NET 4.0 vagy 4.5 CLR kellhet.
 • Egyéb: Internetkapcsolat (díjak lehetnek érvényben). A többérintéses szolgáltatások használatához az azokat támogató érintőképernyős eszköz szükséges. Azonban minden szolgáltatás és funkció elérhető a billentyűzet, egér vagy egyéb szabványos vagy alternatív beviteli eszköz segítségével is. Az érintéses szolgáltatások Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszerre lettek optimalizálva. Egyes termékfunkciók és grafikai szolgáltatások a rendszerkonfigurációtól függően eltérőek lehetnek. Egyes funkciók további vagy speciális hardvert vagy szerverkapcsolatot igényelhetnek. Microsoft-fiók.

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Platform: PC

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõl  Fizetési lehetőségek  Bankkártyás fizetés, utánvét

  Házhozszállítás

  Szállítási információk  Házhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


  Személyes átvétel  Országszerte 69 Euronics szaküzletben


  Hitelajánlataink  Minden információ az áruhitellel kapcsolatban

  Információ a garanciáról

  Garancia  Elektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

  Vásárlási feltételek

  Vásárlási feltételek  Vásárlással kapcsolatos információk egy helyen