Ébredjen fel és aludjon el természetes módon

A Philips Hue rendszere úgy ébreszti fel, ahogyan Ön szeretné, ezzel hozzásegíti ahhoz, hogy felfrissülve kezdje a napját. A fényerő a napfelkelte hatását utánozva fokozatosan növekszik, így hozzásegíti ahhoz, hogy természetes módon ébredjen fel, ahelyett hogy egy ébresztőóra hangos zajára ébredne. Kezdje napját a megfelelő módon. Esténként a pihentető meleg fehér fény segít szervezetének ellazulni, pihenni és felkészülni egy kellemes alvásra.

Ébredjen fel és aludjon el természetes módon

 

Teremtse meg az Önnek tetsző hangulatot meleg fehér vagy hideg nappali fénnyel

Teremtse meg a tökéletes hangulatot bármilyen alkalomhoz, és díszítse otthonát meleg-hideg árnyalatú fehér fényekkel. Egész éven át élvezze a különféle stílusokat attól függően, hogy egy tavaszi szellőre emlékeztető friss fehér fényt, a nyári nap melegét idéző meleg fehér fényt, vagy éppen téli nappalok jéghideg ragyogását szeretné visszaadni.

Teremtse meg az Önnek tetsző hangulatot meleg fehér vagy hideg nappali fénnyel

 

Lazítson, olvasson, koncentráljon és töltődjön fel fénybeállítások segítségével

A fény befolyásolja hangulatunkat és viselkedésünket. A Philips Hue segítségével élvezetesebbé teheti napi rutinjának pillanatait. Hagyja ki a reggeli kávét, és frissüljön fel hűsítő, élénk nappali fényben, amely energiával tölti fel a testet és a lelket. Ha koncentrálni kell, nincs is jobb a precízen beállított ragyogó fehér fénynél. Ha pedig nyugalomra vágyik, tegye fel a lábát, és válasszon meleg, puhán aranyló fényt a nap tökéletes befejezéseként.

Lazítson, olvasson, koncentráljon és töltődjön fel fénybeállítások segítségével

 

Intelligens vezérlés otthonról és házon kívülről egyaránt

A Philips Hue iOS és Android alkalmazások segítségével távolról irányíthatja a fényeket, bárhol is tartózkodik. Így akár munkába menet is ellenőrizheti, hogy tényleg lekapcsolta-e a lámpákat otthon, vagy előre felkapcsolhatja őket, ha későn ér haza.

Intelligens vezérlés otthonról és házon kívülről egyaránt

 

Időzítők beállítása a kényelemért

A Philips Hue segítségével a távollétében is úgy tűnhet, mintha otthon lenne. Használja ehhez a Philips Hue alkalmazás ütemezés funkcióját. Állítsa be, hogy egy előre beállított időpontban felkapcsolódjanak a lámpák, és működő világításra érhessen haza. Még azt is beállíthatja, hogy különböző időpontban kapcsoljon be a világítás a szobákban. És természetesen az este folyamán fokozatosan is lekapcsolhatja a világítást, így soha nem kell amiatt aggódnia, hogy égve hagyta a lámpákat.

Időzítők beállítása a kényelemért

 

Telepítést nem igénylő fényerő-szabályozás

Élvezze a garantáltan zökkenőmentes fényerő-szabályozást a Philips Hue segítségével. Nem túlzottan fényes. Nem túlzottan sötét. Pont jó. Nincs szükség vezetékekre, villanyszerelőre vagy beépítésre

Telepítést nem igénylő fényerő-szabályozás

 

Egyéni vezérlés

Csatlakoztassa a Philips Hue lámpát a bridge-hez, és fedezze fel a végtelen lehetőségeket. Vezérelje a fényeket az okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazással, vagy adjon kapcsolókat a rendszeréhez a fények aktiválásához. Állítsa be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és egyebeket a teljes körű Philips Hue-élmény érdekében. A Philips Hue használható az Amazon Alexa, az Apple Homekit és a Google Home szolgáltatásokkal is, amelyek révén hanggal vezérelheti a lámpáit.

Egyéni vezérlés

 

Philips Hue bridge szükséges

Csatlakoztassa a Philips Hue lámpát a bridge-hez, hogy a fényeket a Philips Hue alkalmazással az okostelefonjáról vagy táblagépéről vezérelje.

Philips Hue bridge szükséges

Vezeték nélkül vezérelhető LED-izzó

Ez a LED-izzó vezeték nélkül vezérelhető, ha az intelligens vezérlésért a Philips Hue bridge-hez, vagy Philips Hue fényerő-szabályozó kapcsolóhoz csatlakoztatja.

Vezeték nélkül vezérelhető LED-izzó

 

Tökéletes illeszkedés

A Philips Hue fehér hangulatfényű GU-10-es lámpa a tervezése révén tökéletes retrofit megoldást nyújt, így tökéletesen illeszkedik a meglévő szpot lámpatestekhez. Ezáltal a hagyományos halogén szpotlámpák intelligens és energiatakarékos alternatíváját jelenti

Tökéletes illeszkedés

 

Csak Philips Hue-kompatibilis eszközökkel szabályozható a fénye

Ez a termék csak akkor szabályozható, ha Philips Hue bridge-hez vagy egy Philips Hue kompatibilis eszközhöz van csatlakoztatva

 

 • Rögzítés: GU10
 • Kivitel: GU10
 • Élettartam: 15 000  óra
 • Színhőmérséklet: 2200-6500 K
 • Teljesítmény: 5,5 W
 • Bemeneti feszültség: 220–240 V
 • Fénykibocsátás: A fehér szín melegtől hidegig terjedő árnyalatai
 • Fénykibocsátás (lumen): 250 lm – 4000K esetén
 • Szoftverfrissítésekkel: ha Hue bridge-hez csatlakozik
 • Indítás: Azonnali 100%-os fénykibocsátás
 • Magasság: 57 mm
 • Szélesség: 50 mm
 • Max. üzemi energiafelhasználás: 5,5 W
 • Max. készenléti energiafelhasználás: 0,1 W

 

 

 

 

 • Színek: Fehér
 • Jellemzők: Foglalat: GU10
 • Típus: LED fényforrás
 • Garancia: 24 hónap

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõl  Fizetési lehetőségek  Bankkártyás fizetés, utánvét

  Házhozszállítás

  Szállítási információk  Házhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


  Személyes átvétel  Országszerte 69 Euronics szaküzletben


  Hitelajánlataink  Minden információ az áruhitellel kapcsolatban

  Információ a garanciáról

  Garancia  Elektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

  Vásárlási feltételek

  Vásárlási feltételek  Vásárlással kapcsolatos információk egy helyen