Főbb jellemzői

 • Színes, nagy fényerejű 1,7 inches HD kijelző
 • Egyedi szerkeszthető és 100 választható számlap
 • Komplex egészségfunkció: vérnyomás, pulzus, véroxigén mérés, női ciklus figyelés
 • Hívás, SMS, Gmail, Whatsapp, Viber, Facebook, Instagram és egyéb értesítések
 • 8 különböző sportmód és ezek elemzése grafikonokon
 • Könnyű és egyértelmű kezelés
 • Strapabíró fém és szilikon alapanyagok, mágneses töltőkábel
 • 1 töltéssel 5-10 napos működés, 30 napos készenlét
 • Smooth touch érintésvezérlés, IP67 védelem.
 • Minden okostelefonnal kompatibilis (iOS és Android is).

Számos sport, aktivitás és egészségmegőrző funkció, közel 100 különböző egyedi számlapot állíthatsz be, de egyedi óralapot is szerkeszthetsz akár a kedvenc családi, vagy természet fotót használva az applikáció segítségével.

Töltsd le a népszerű Da Fit ingyenes alkalmazást és máris bevetésre kész. Az applikáció gyorsan végigvezet a beállításokon, könnyen megismerheted a számtalan funkcióban rejlő lehetőséget és érthetően mutatja be a használatához szükséges tudnivalókat.

Vedd át az irányítást az életed felett!

A kényelmes, letisztult és kiemelkedően jó ár-érték arányú Q-Y20 sport-fitness okosóra használatával minden olyan információt megtudhatsz, aminek birtokában egészségesebbé és hatékonyabbá teheted a mindennapjaidat.

Legyen szó a napi aktivitásról, fiziológiai állapotodról vagy éppen alvási szokásaidról, az óra részletes adatokat gyűjt, amelyeket a [Da Fit] ingyenesen letölthető applikáció segítségével a telefonodon tudsz kielemezni.

Sport funkciók és napi aktivitás figyelés

Az óra a bekapcsolást követően használatra kész. Az applikációban, az alapadataid megadása után, az eszköz napi 24 órában, folyamatosan rögzíti a napi tevékenységeket, akár aktív sportról, akár csak egy pihentető sétáról van szó. 8 különböző sport tevékenységet állíthatsz be és mérheted a teljesítményedet. Csak párosítsd bluetoothon keresztül és ellenőrizd az adatokat a telefonodon is. Futás vagy edzés közben, a kijelzőn közvetlenül is ellenőrizheted a pulzusodat, vérnyomásodat, véroxigén szintedet, nyomon követheted megtett lépések számát és a távolságot és az elégetett kalóriát. Értesítéseket kapsz a bejövő hívásokról, emailekről valamint az SMS, Whatsapp, Messenger, Viber, Skype üzenetek érkezéséről és meg is nézheted őket az órán.

A napközben, vagy éjszaka gyűjtött adatokat külön-külön is, napi, havi vagy éves bontásban elemezheted grafikonok segítségével. Az adatok kiértékeléséhez mindössze az applikációra a telefonodra és Bluetooth kapcsolatra van szükség.

A Bluetooth® Smart 5.1 technológiát alkalmazó vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően a Quazar Q-Y20 prémium okosóra rendkívül gyorsan, hatékonyan elemzi az adatokat a Da Fit alkalmazás segítségével, mely ingyenesen tölthető le a Google play vagy az App Store felületekről, de használhatod a használati utasításban a termékcsomagoláson feltüntetett QR kódot is a letöltéshez.

A Bluetooth kapcsolat hatótávolsága lakásban és irodában kb. 10 méter, kültéren kb 40 méter, mely távolság lehet pár méterrel több és kevesebb is függően az épület kialakításától és az egyéb Bluetooth kapcsolatot használó eszközöktől. Használd az elvesztés gátló funkciót, mely lopás gátló és jelző egyben (az applikáción belül) és a telefonod jelezni fog, ha hatótávon kívülre kerültél.

Állíts be célokat, és próbáld elérni őket!

Beállíthatsz elérni kívánt célokat is az applikációban. Mennyi kalóriát szeretnél elégetni naponta, mekkora távolságot vagy hány lépést szeretnél megtenni, de azt is hogy mennyit szeretnél aludni.

Az app szinkronizálja a Q-Y20 által mért adatokat, majd összeveti azokat a célokkal, és grafikonon ábrázolja az eredményeket. Az adatok kielemzésével jobban meg tudod tervezni a következő napodat, hogy közelebb juss céljaid eléréséhez.

Hívás- és üzenetkijelző, betekintő funkció

Edzés közben nem mindig van lehetőség a telefont kezelni, ezért jól jön, hogy a Q-Y20 értesít, ha hívásod, vagy üzeneted érkezett. Láthatod ha pl. beérkező hívásod van, illetve jelzi a szöveges üzeneteket is (SMS, Meesenger, Viber, de számos egyébb app értesítőt is beállíthatsz) érkezik.

Az óra Bluetooth kapcsolatban van a telefonoddal, így ha fut az app, elég ha 10 méteren belül vagy a telefontól, ami akár a futópad mellett a táskádban is lehet, csak rápillantasz az órára, és máris figyelemmel kísérheted a telefonodra érkező hívásokat, információkat, de könnyedén, egy-egy érintéssel irányíthatod vele a telefonod fényképezőgépét, vagy mp3 lejátszóját is.

Telefonkeresés és órakeresés funkció

10 méteren kívül kerültél a telefonodtól? Nem gond, ugyanis a Q-Y20 Quazar okosóra automatikusan visszacsatlakozik, amikor újra a Bluetooth hatótávon belülre kerül. Használd az elvesztés gátló funkciót, mely lopásgátló és jelző egyben (az applikáción belül) és a telefonod jelezni fog, ha hatótávon kívülre kerültél, vagy megkeresheted a telefonodat az óra segítségével.

Töltés

Mindössze 1,5-2 óra alatt akár a laptopod USB portjáról feltöltheted. Felhasználástól függően 5-10 napon keresztül is folyamatosan üzemel. A kollégákkal a tesztelés során 7 nap alatt sem tudtuk teljesen lemeríteni, pedig intenzíven használtuk, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki belőle a tesztek során.

 • IOS operációs rendszer: Igen
 • Android operációs rendszer: Igen
 • Kijelző: 280*240 pixel, HD kijelző
 • Bleutooth verzió: 5.1
 • Akku kapacitás: 190mAh
 • Típus: Okosóra
 • Színek: Rózsaarany
 • Kijelző méret ("): 1.7"

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen