A Taito 2017 a textil egérpad, amellyel nem kell feláldoznia a sebességet és a kontrollt. Sportos megjelenésű ROCCAT®  Taito kék gumírozott alsó résszel rendelkezik, a kiváló tapadáshoz és stílushoz. Egyedülálló Nano Matrix felülete maximális csúszást és pontos irányítást biztosít. Tökéletes konzisztencia minden alkalommal. A Taito legújabb generációja optimális 3 mm-es vastagsággal rendelkezik, kiváló minden játékstílushoz, magas vagy alacsony érzékenység mellett. Készüljön fel a mátrixba való belépéshez.


Az átlagos textil rugalmas, durva, alacsony minőségű rostokat tartalmaz, ami nehezebb, rosszabb egérmozgást eredményez, mindkét tengelyen.  A Taito 2017 más. Csak a legmagasabb minõségû anyagokat használják fel, melynek hõsugárzott Nano mátrix szerkezete sima, sima felületet biztosít, amely mindkét tengelyen következetes. Nagy sebességgel csúsztatható, figyelemre méltó vezérléssel. Akármilyen helyzetbe is kerülne, a Taito nem hagyja cserben!

Bármilyen - irodai, játék, hétköznapi - használatra kiváló választás ! Optimális a mérete és gumírozott hátulja biztosítja a csúszásgátlást. 

 

 • Méret: 455 x 370 x 3 mm (KING-SIZE) 
 • Hosszú élettartam 
 • Rugalmas, magas minőségű anyag
 • Kiváló tapadás a gumírozott aljnak köszönhetően
Nincs specifikáció

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõl  Fizetési lehetőségek  Bankkártyás fizetés, utánvét

  Házhozszállítás

  Szállítási információk  Házhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


  Személyes átvétel  Országszerte 69 Euronics szaküzletben

  Információ a garanciáról

  Garancia  Elektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

  Vásárlási feltételek

  Vásárlási feltételek  Vásárlással kapcsolatos információk egy helyen