Könnyű megtekintés, könnyű használat

A Galaxy A03s a klasszikus színeket ötvözi a gyengéd tapintású megjelenéssel és tapintással. A kifinomult íveknek köszönhetően kényelmesen kézben tartható, és könnyű képernyőn való navigációt biztosít. Válassz a fekete, fehér, piros vagy kék színek közül.

A világ megörökítésének több módja

A 13 megapixeles főkamerával részletgazdag, emlékezetes pillanatokat rögzíthetsz. Testre szabhatod a fókuszt a Mélységkamera segítségével, vagy közelebb kerülhetsz a részletekhez a Makró kamera segítségével.

A Makró kamera odafigyel a részletekre

Lépj közelebb a 2 megapixeles makró kamerával, és fedezz fel olyan részleteket, amelyekről másképp talán lemaradtál volna. Természetes bokeh-effektust alkalmaz a képeken, így a téma kiemelkedik a háttérből.

Emeld ki a lényeget a Mélységkamerával

A 2 megapixeles mélységélesség-kamera lehetővé teszi a mélységélesség beállítását a fényképeken. Egy egyszerű érintéssel könnyedén finomhangolhatod a háttér elmosódását a téma mögött, így kiváló minőségű portréfotókat készíthetsz, amelyek valóban kiemelkednek.

Előlapi kamera, stílusos szelfik

A Galaxy A03s 5 megapixeles előlapi kamerájával és a bokeh-effektussal könnyen készíthetsz lenyűgöző szelfiket, amelyeken több vagy te és kevesebb a háttér.

Teljesítmény, amely kitart

Maradj lendületben egy olyan akkumulátorral, amely nem fog lelassítani. Az 5000 mAh-s (tipikus) akkumulátorral órákon át folytathatod, amit csinálsz.

Adj magadnak több teret a játékhoz

A Galaxy A03s az Octa-core processzoros teljesítményt akár 3GB/4GB RAM-mal kombinálja a gyors és hatékony teljesítmény érdekében. Élvezd a 32 GB/64 GB belső tárhelyet, vagy bővítsd még tovább az akár 1 TB-os microSD-kártyával.

Oldd fel telefonod egyetlen érintéssel

A közvetlenül a bekapcsológombba épített ujjlenyomat-érzékelővel egyetlen zökkenőmentes mozdulattal beléphetsz a telefonodba.

Fókuszálj többet a One UI Core segítségével

A One UI Core segítségével arra koncentrálhatsz, ami fontos. A hardver és a szoftver együtt működik, a tartalom és a funkciók pedig kéznél vannak, így gyorsabban elérheted őket. Zökkenőmentesen válthatsz alkalmazásokat, és egyszerre több alkalmazáshoz is kaphatsz információkat - a kényelmes felhasználói felület kialakítása lehetővé teszi a multitaskingot egyetlen képernyőn.

Elképesztő Android teljesítmény, mint mindig

Szerezd meg a legújabb Google-alkalmazásokat az Android operációs rendszeren, teljes mértékben támogatva a Galaxy A03s készülékeden.

Mindig a szolgálatodban, bárhol, bármikor

Élvezd a nyugalmat, ha Samsung Galaxy okostelefon vásárlása mellett döntesz. A Samsung Members alkalmazásban található interaktív diagnosztika és optimalizálás segítségével könnyedén hangolhatod készülékeid teljesítményét, míg segélyvonalunk segítségével megoldhatod a problémákat, ha extra támogatásra van szükséged.

Nincs specifikáció

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen