Star Wars Jedi Fallen Order

Egy galaxisokon átívelő kaland vár rád a Star Wars Jedi: Fallen Order™ játékban, és részesülj vadonatúj külső nézetű akció-kaland élményben a Respawn Entertainmenttől. Ebben a történetalapú, egy játékossal játszható játékban egy Jedi Padawan bőrébe bújhatsz, aki hajszál híján tudott csak megmenekülni a 66-os parancs elől a Star Wars™: III. rész – A Sith-ek™ bosszúja eseményeit követően. A Jedi Rend újjáélesztését célzó küldetés részeseként össze kell raknod a megtépázott múltad mozaikjait, hogy részesülhess a tanításban, az Erő új megnyilvánulásait fejleszthesd ki, és a tökélyre fejleszd a legendás fénykarddal való bánásmódodat – miközben mindig egy lépéssel a Birodalom és annak halált hozó inkvizítorai előtt kell, hogy járj.

Miközben a képességeid fejlesztésén dolgozol, moziszerűen megjelenített fénykard- és Erő-csatában vehetsz részt, melynek célja, hogy ugyanolyan élvezetes Star Wars-fénykardcsaták valósuljanak meg, mint a filmekben. A játékosoknak a megfelelő stratégia alkalmazásával kell megközelíteniük az ellenségeket, felmérve erősségeiket és gyengeségeiket, miközben okosan hasznosítják a Jedi-képzésben tanultakat, hogy legyőzhessék ellenfeleiket, valamint megfejtsék az útjukba kerülő rejtélyeket.

A Star Wars rajongói legendás helyeket, fegyvereket, felszereléseket és ellenségeket fedezhetnek fel, miközben megismerik a Star Wars világának számos új karakterét, helyszínét, lényét, droidját és ellenségét. Az autentikus Star Wars-történet részeként a rajongók egy olyan galaxisba áshatják bele magukat, amelyet a Birodalom nemrégiben foglalt el. A játékosoknak Jedi-hősből vált szökevényként kell küzdeniük a túlélésért, miközben felfedezik egy régóta kihalt civilizáció titkait annak érdekében, hogy újjáépíthessék a Jedi Rend maradványait, miközben a Birodalom célja a Rend teljes pusztulása.

HDR: A HDR funkciót csak bizonyos játékok és TV-k támogatják

  • Korhatár: 16
  • Kiadó: EA
  • Fejlesztő: Respawn Entertainment
  • Műfaj: Akció-kaland
  • Platformok: Play Station 4
  • Korhatár: 16year(s)
  • Műfaj: Akció-Kaland
  • Platform: PS4

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen