Kategória
Gyártó
Ártartomány
min:
max:
Elérhetőség
Garancia
Típus
Megjelent legújabb Akciós Újságunk!Kedvezmények hete ! Vásárolj otthonról, kedvezményesen, online!
KATTINTS  ▶
Termékek a Külső merevlemez kategóriában
Találatok száma: 22
Találatok száma: 22


Mi az a külső merevlemez?
Egy külső merevlemezen biztonságosan tárolhatjuk adatainkat, tárhelyet szabadítva fel más készülékeinken. Biztonsági másolatot készíthetünk számítógépünk és okostelefonunk tartalmáról, amit bármikor elérhetünk más készülékekről is szükség esetén.

Kinek ajánljuk külső merevlemez megvásárlását?
Amennyiben csak kis mennyiségű adatot szeretnénk egy külső tárolóra kiírni, egy pendrive is elég lehet. Viszont a nyaralásokon készült képeket és videókat, film és zenegyűjteményünket, nagyobb méretű fájljainkat és biztonsági mentéseket egy külső winshesterre érdemes kimenteni.

Milyen számokra érdemes odafigyelni?
Méretben megkülönböztetünk 2,5 " HDD,SSD és 3,5 " HDD winchestereket. A kisebbeket tölthetjük USB-ről, a nagyobbakat azonban külső energiaforrásra kell csatlakoztatnunk.
Az USB 2.0-ás kimenet helyett részesítsük előnyben az USB 3.0-ás kimeneteket, hiszen így sokkal gyorsabban tudjuk átmásolni adatainkat egyik készülékről a másikra. A műveletek végrehajtásának gyorsaságát a fordulatszám befolyásolja. A 3,5 illetve 2,5 colos HDD-k fordulatszáma 7200 és 5400 rpm is között mozog. Az 5400 rpm-es külső merevlemezek kevesebbet fogyasztanak, kevésbé melegednek és a zajszintjük is kisebb. Azonban, ha eSATA interfészt tervezünk használni, válasszunk inkább 7200 rpm-es modellt.


SSD vagy HDD?

Az SSD típusú külső merevlemezek gyorsabbak, halkabbak, ugyanakkor rendszerint magasabb az áruk és kisebb a tárolókapacitásuk, mint a HDD winchestereknek. A HDD külső merevlemezek nagyobb tároló kapacitással rendelkeznek, az áruk is kedvezőbb, ugyanakkor hangosabbak és nehezebbek, mint az SSD-k.Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


Személyes átvételOrszágszerte 69 Euronics szaküzletben

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen