Kategória
Gyártó
Ártartomány
min:
max:
Elérhetőség
Garancia
Egér típusa
Multimédiás billentyűzet
Vezeték nélküli
Termékek a Billentyűzet kategóriában
Találatok száma: 100
Találatok száma: 100


Vezetékes vagy vezeték nélküli?
A számítógépek legfontosabb kiegészítője a monitor mellett a billentyűzet és az egér. Választhatunk vezetékes és vezeték nélküli billentyűzet és egér közül is. Mind a két típusnak megvannak az előnyei és a hátrányai. A vezetékes eszközök esetén sohasem kell aggódnunk a kifogyott elemek miatt, a vezetéknélküli billentyűzetek viszont igazi szabadságérzetet adnak és esztétikusabbak is.

Magyar billentyűzet
Nem is gondolnánk rá, de sokan követik el azt a hibát, hogy nem nézik meg a billentyűzet kiosztását vásárláskor. Amennyiben nem szeretnénk sok fejfájást okozni magunknak a megfelelő betűk keresgélésével, válasszunk magyar kiosztású billentyűzetet.


A billentyűzet mérete
A gyártók hajlamosak a design oltárán feláldozni a használhatóságot. Éppen ezért kerüljük az alulméretezett billentyűket- kivéve, hogyha a táblagépünkhöz keresünk hordozható, összehajtható billentyűzetet- és azokat, amelyek komoly formai változásokat alkalmaztak. Elsőre talán nem is gondolnánk rá, de az egér tapintása, és a billentyűk ellenállása is komoly hatással lehet komfort érzetünkre. Éppen ezért érdemes országszerte 65 üzletünk valamennyikébe betérni és kipróbálni a kinézett billentyűzetet és egeret.Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


Személyes átvételOrszágszerte 69 Euronics szaküzletben


HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen