Warner Bros. Interactive Lego The Incredibles (Xbox One)

A Lego játékoktól már mindenki tudja mit lehet várni. Rengeteg pályát, és karaktert, egy hatalmas nyílt világot, megannyi fejtörőt, és paersze a rekeszizomszaggató humoros átvezetőket. Ezt a formulát már majdnem az összes filmsorozattal felpezsdítették, és a minőség egyre csak javult. 

Idén, a Hihetetlen család film mellé megkapjuk a Legosított verziót is, hogy a moziból kilépve ne kelljen a teremben hagynunk az élményeket. A Lego Incredibles feldolgozza a sorozat első és második részét, így megjárhatjuk Szilánk szigetét, hőseink otthonát, Elza műhelyét, és minden helyszín ami a filmben találkoztunk, itt be is barangolhatjuk, az eddig összes megismert karaterrel. 

Az Irdatlan családon túl irányíthatjuk Fridzsiman-t, Szilánkot, és a régi nagy hősöket is irányításunk alá vonhatjuk, hogy megmentsük a világot. Újra össze is kell dolgoznunk a karakterekkel, a továbbjutás érdekében, és mindenkinek a képessége kombinálható bármelyik karakterével, így igen érdekes, és vicces megoldása lesz 1-2 feladványnak. 

 • Platform: Xbox One
 • Játékkategória: Gyerek
 • Korhatár: 7 éves kortól ajánlott

 • Korhatár: 7year(s)
 • Műfaj: Gyerek

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõl  Jótállás  Információ a jótállási idők meghatározásáról


  Szállítási információk  Házhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


  B2B  Céges ajánlatok/ Közbeszerzések


  Hitelajánlataink  Minden információ az áruhitellel kapcsolatban


  Termékbiztosítás  Elektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

  Vásárlási feltételek

  Vásárlási feltételek  Vásárlással kapcsolatos információk egy helyen