KOMPAKT ÉS UNIVERZÁLIS

A beépített tartókarok széles szabályozási tartománnyal rendelkeznek, ennek köszönhetően a készülék szinte minden, a piacon kapható okostelefonnal kompatibilis. Az USB-C kábel garantálja a teljes kompatibilitást és a stabil kapcsolatot.

TERVEZÉS

A GX sorozatú tartók kifogástalan kialakításukkal jellemzőek. Minden egyes modellt átgondoltan és funkcionalitással terveztek, így zökkenőmentesen illeszkedik autója belsejébe. A matt anyag, amely a tartót borítja, ellenáll a karcolásoknak és biztosítja a készülék szoros tapadását az éles kanyarokban vagy az út egyenetlenségeinél. A kiemelt logó és a fényes elemek elbűvölő hatást adnak a készüléknek.

15W

A GX tartósorozat támogatja a 15 W-os induktív töltést, amely közvetlenül a telefon sokkal gyorsabb töltési idejére vált. A nagyobb töltőteljesítménynek köszönhetően a készülék sokkal gyorsabban tölti fel telefonját, mint a hagyományos indukciós töltők. Ne feledje, hogy a töltési technológia teljes körű használatához eszközének támogatnia kell a 15 W-os töltést.

ELEKTROMOS AUTOMATA FORGÁS

A GX sorozatú tartók innovatív vízszintes helyzetbe forgatható automatikus rendszerrel vannak felszerelve. Kiváló megoldás azok számára, akik a tartót autós navigációként használják. A készülék funkcionalitásából adódó nyilvánvaló előnyökön kívül az automatikus forgatás nagy benyomást tesz az utasokra is.

2 MŰKÖDÉS

Teljes mértékben Ön irányít. Az alapbeállítások szerint a GX tartók 90°-kal elfordulnak vízszintes helyzetbe, de mindössze egyetlen kattintás szükséges ahhoz, hogy a tartó helyzetét függőlegesre változtassuk. A készülék megjegyzi a legutóbb használt beállítást, és az utoljára használt módban kapcsol be.

PLATINA SOROZAT

Az Xblitz GX sorozatú tartók új Platinum sorozatunk egyik terméke, amelyet kifinomult dizájn és kiváló minőségű felület jellemez. A terméket a funkcionalitás és a dizájn figyelembevételével tervezték.

INDUKCIÓS TELJESÍTMÉNY

Az Xblitz GX sorozatú tartók vezeték nélküli töltési funkcióval rendelkeznek, amely automatikusan bekapcsol, amint az okostelefont a tartóba helyezi. A funkció garantálja, hogy vezetés közben nem kell aggódnia amiatt, hogy telefonja akkumulátora lemerül.

  • Magasság: 12.3cm
  • Típus: Autós telefon tartó
  • Jellemzők: Gyorstöltési móddal és automatikus forgatással
  • Szélesség: 7.8cm
  • Mélység: 5.2cm
  • Színek: Fekete
  • SúlyG: 140g

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen