Fejléc-Díjmentes-tűzhely.jpg

 

A díjmentes beüzemelés csak az 50 000,-Ft vételár feletti, szabadon álló AEG, Electrolux, Zanussi, Bosch és Siemens gáz-és kombinált tűzhelyekre, valamint AEG, Electrolux, Zanussi, Bosch és Siemens beépíthető gáz főzőlapokra, bruttó 50.000- feletti vételár esetében, sütő és gázfőzőlap együttes megvásárlásakor vonatkozik. Csak beépíthető gázlap vásárlás esetén a szolgáltatás nem vehető igénybe!

 

·         Az akcióban a 2017. szeptember 01-30. időszak alatt értékesített, kiszámlázott, az akcióban részt vevő márkák és modellek vesznek részt. Az időszak előtt/után értékesített termékekre a beüzemelés nem érvényes. A vásárlónak a vásárolt készülék(ek) ingyenes beüzemelésére, a vásárlástól számított maximum 1 hónap áll rendelkezésére, de a beüzemelésnek legkésőbb 2017.október 31-ig meg kell történnie. A megadott határidőn túl az akció érvényét veszti, azt igénybe venni nem lehet.

Fejléc-Díjmentes-főzőlap.jpg

 

A díjmentes beüzemelés csak az 50 000,-Ft vételár feletti, szabadon álló AEG, Electrolux, Zanussi, Bosch és Siemens gáz-és kombinált tűzhelyekre, valamint AEG, Electrolux, Zanussi, Bosch és Siemens beépíthető gáz főzőlapokra, bruttó 50.000- feletti vételár esetében, sütő és gázfőzőlap együttes megvásárlásakor vonatkozik. Csak beépíthető gázlap vásárlás esetén a szolgáltatás nem vehető igénybe!

·        Az akcióban a 2017. szeptember 01-30. időszak alatt értékesített, kiszámlázott, az akcióban részt vevő márkák és modellek vesznek részt. Az időszak előtt/után értékesített termékekre a beüzemelés nem érvényes.

·        A díjmentes beüzemelés csak abban az esetben él, amennyiben a beüzemelést végző szerelőnek a számlát bemutatja, illetve a kupont a munka elvégzését követően átadja.

·        A díjmentes beüzemelés abban az esetben él, amennyiben a vásárolt készüléket, a gyártó szerződött szervízhálózatának tagja üzemeli be.

·        A díjmentes beüzemelés tartalmazza a kiszállítás és beüzemelés díját, a régi tűzhely le-és az új tűzhely felszerelését – amennyiben-szükséges- a PB gázra átállást, de a beüzemelés során esetlegesen felmerülő anyagok és egyéb szerelési munkák (pl.: bekötő, gázcsap csere, PB fúvóka, villany és gázvezeték szerelés, kiépítés) költségét nem.

·        Jelen beüzemelési akció kizárólag az Euronics áruházakban vásárolt AEG, Electrolux, Zanussi, Bosch és Siemens gáz és kombinált tűzhelyekre, valamint AEG, Electrolux, Zanussi, Bosch és Siemens beépíthető gázfőzőlapokra, bruttó 50.000.-feletti vételár esetében, sütő és gázfőzőlap együttes megvásárlásakor vonatkozik. Csaj beépíthető gázlap vásárlás esetén a szolgáltatás nem vehető igénybe! A beüzemelés nem tartalmazza a 19/2011. (VII.20.) NGM rendelet alapján az ingatlan tulajdonosra előírt kötelezettségek teljesítését illetve azok felülvizsgálatát.

A vásárlónak a vásárolt készülék(ek) ingyenes beüzemelésére, a vásárlástól számított maximum 1 hónap áll rendelkezésére, de a beüzemelésnek legkésőbb 2017. oktbóer 31-ig meg kell történnie. A megadott határidőn túl az akció érvényét veszti, azt igénybe venni nem lehet.

Az akció 2017. szeptember 1. és 2017. szeptember 30. között a megjelölt termékekre érvényes.

Főzőlapok vásárlása esetén a díjmentes beüzemelés csak azonos márkájú sűtő vásárlásával együttesen érvényes!

A vásárlónak, a vásárolt készülék(ek) ingyenes beüzemeltetésére, a vásárlástól számított 1 hónap áll rendelkezésére, de legkésőbb 2017. október 31-ig meg kell történnie. A megadott határidőn túl az akció érvényét veszti, azt igénybe venni már nem lehet.

 


Bankkártyás fizetés
Fizetési lehetőségek


Bankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás
Szállítási információk


Házhozszállítás, Pick Pack Pont, személyes átvétel

Személyes átvétel
Személyes átvétel


Országszerte 68 Euronics szaküzletben

Hitellehetőségek
Hitelajánlataink


Minden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról
Garancia


Elektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek
Vásárlási feltételek


Vásárlással kapcsolatos információk egy helyen
EURONICS HÍRLEVÉL

Értesülj elsőként legújabb akcióinkról és nyereményjátékainkról! Iratkozz fel hírlevelünkre!