Mire van szükséged?

Legyen szó bőséges kínálatról vagy fantasztikus akciókról, nálunk mindent megtalálsz!
Széles választék
Bomba árak
Kisokos
  

Segítség a méretekhez

A coll, vagy (“) jelölés a képernyő átlóját mutatja meg. Egy 32 colos készülék nagyjából 80 cm, egy 50 colos készülék pedig 130 cm képátlóval rendelkezik. Amennyiben a nappaliba szeretnénk televíziót vásárolni, érdemes a 50”- 55” átmérőjű tévék között körülnézni a nagyobb felhasználói élmény érdekében. Hogyha nagyobb tárasággal tervezünk közösen tévézni- mondjuk a VB ideje alatt- egy 55” feletti készülék lesz a tökéletes választás.

Közhiedelem, hogy az átmérő növekedésével arányosan nő a televíziók ára is, így olcsóbban megúszhatjuk, hogyha egy kisebb készülékhez ülünk közelebb. Helyette a képminőséget tartsuk szem előtt, hiszen egy nagyképernyős televízió kiváló moziélményt nyújt közelről és távolról nézve is, míg egy rosszabb képminőségű televízió esetében bárhonnan is nézzük, elmarad az élmény.


Segítség a képminőséghez

A televíziók képminőségét a pixelek (képpontok) száma befolyásolja. Termékeink között találkozhatsz HD-ready készülékekkel, amelyek 1366*768 pixel felbontásúak, full-HD televíziókkal, amelyek 1920*1080 pixel felbontásúak, ultra-HD televízió típusokkal is, amelyek 3840*2160 pixel felbontásúak, és a 4K TV-kkel, amelyek esetében ez a szám 4096x2160 pixel. A legtöbb televízióműsor már most is, a jövőben pedig biztosan ultra-HD-ben lesz elérhető, a professzionális produkciók pedig 4K-ban, ezért mi kifejezetten ezeket a típusokat ajánljuk, ugyanakkor második televíziónak, esetleg konyhába vagy egyéb kisebb helyiségbe megfelelő lehet a szerényebb képminőség is.


Mitől okos az okostévé

Bizonyára hallottad már az okostelevízió vagy smart TV kifejezést, de nem vagy benne biztos, hogy ez mit is jelent pontosan? Itt a segítség: Az okostelevíziók wifi vagy vezeték segítségével rákapcsolódnak az internetre, és innentől kezdve úgy használhatjuk, akár egy számítógépet. Alkalmazásokat tölthetünk le, receptgyűjteményeket olvasgathatunk, online műsortárból választhatjuk ki mit szeretnénk nézni, böngészhetünk a weben és zenéket/videoklipeket is élvezetünk.

Különböző márkák különböző operációs rendszert használnak. Az LG teletíziók a WebOS rendszert, a Samsung a Tizen-nel hasít, a Panasonic a Home Screen 2.0-val, és biztosan hallottál már az Adroid TV-ről is, mely a Sony, Philips, TCL, Xiaomi és Sharp televíziókon fut. Televízió választáskor azt is figyelembe kell vennünk, hogy melyik operációs rendszer illik hozzánk, melyik kezelése és kínálata elégíti ki leginkább az ízlésünket.

Oled vagy Qled?

Qled- ez a Samsung saját kifejezése új generációs Led televízióira. QLED tévék nanotechnológia segítségével sokkal szélesebb színspektrumot képesek megjeleníteni, mint az előző generációs LCD televíziók. Gyönyörű színeinek titka, hogy a kijelző alaprétegére zöld és vörös színű nanokristályokat sorakoztatnak fel, amelyeket kék színű háttérvilágítás "hajt meg", ebből keveredik ki a tényleges, igazi fehér.

Oled- Az OLED technológia, amit LG és Sony televíziók kínálatában találhatunk meg, egy forradalmian új technológia, ami lehetővé teszi a készülékek elegáns, papírvékony kialakítását, tökéletes színekkel kényeztetik a szemet és mindezek mellett az energiafelhasználás minimális marad. Az OLED panelek különlegessége, hogy minden egyes pixelük fényereje külön-külön vezérelhető, valamint akár teljesen ki is kapcsolható. Az apró pixelek önálló fénykibocsátásának köszönhetően az OLED TV-k esetén nincs szükség külön háttérvilágításra, mint a hagyományos LED tévéknél. Az OLED paneltechnológia a pixelek önálló fénykibocsátásának köszönhetően tökéletesen képesek megjeleníteni a fekete színt.


Bankkártyás fizetés

Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben

Személyes átvétel

Személyes átvételOrszágszerte 65 Euronics szaküzletben

Hitellehetőségek

HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen