Eta
Eta 576290001 Fóliahegesztő, fekete
  • Cikkszám: 266435
Eta

Eta 576290001 Fóliahegesztő, fekete

  • Cikkszám: 266435

27 499 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
110 W

A teljesen automata ETA Caza fóliahegesztő gép lehetővé teszi az élelmiszerek eltarthatóságának meghosszabbítását és frissen tartását! A frissesség mellett megőrzi az ételek illatát, ízét és a bennük található összes vitamint és ásványi anyagot. Az ETA Caza fóliázógéppel elkerülheti ezt a pazarlást, és így nem csak a környezetet, de a pénztárcáját is kíméli.

Kevesebb levegő, több hely!

Az ETA Caza amellett, hogy meghosszabbítja az élelmiszerek eltarthatóságát, a tárolásukat is megkönnyíti - a levegő kiszívása csökkenti a teljes térfogatot, ami különösen hasznos az élelmiszerek fagyasztóban való tárolása során. Így nemcsak a gyümölcsöket, zöldségeket, hanem húsokat, halakat, készételeket, ömlesztett vagy szárított ételeket is helytakarékosabban tud tárolni fagyasztójában.

Szeret grillezni?

Köztudott, hogy a grillezett hús akkor a legfinomabb, ha sütés előtt pár órával pácolva van. A fóliázógép segítségével hatékonyan felgyorsíthatja ezt a folyamatot. Egyszerűen tegye a pácolt húst egy zacskóba, és szívja ki belőle az összes levegőt. A létrejövő vákuum hatására a hússzálak kitágulnak, és így megkönnyíti a pác felszívódását.

Luxus fogások otthon

Az étel vákuumban történő főzésének módja Sous-Vide néven ismert, és egészen a közelmúltig főleg luxuséttermekben használták. Manapság ez a módszer már elérhető otthonában is. Egyszerűen fóliázza be az ételt, és tegye vízfürdőbe. Minden ételhez meghatározott vízhőmérséklet és különböző főzési idő szükséges. A szabályokat azonban megéri betartani! A jutalom egy rendkívül finom és lédús étel lesz, tele ízekkel és tápanyagokkal.

Ellenőrzött frissesség

Az ETA Caza automatikus működésének köszönhetően, mindent megold Ön helyett. A funkció kiválasztása után a készülék először kiszívja a levegőt a fóliából, majd egyenletesen lezárja azt. Ezután kényelmesen tárolhatja a fóliázott élelmiszert a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban.

Ön szeretné szabályozni a vákuum intenzitását? A PULSE gomb erre szolgál. Ennek a gombnak a megnyomásával a vákuum funkció folyamatosan működik, és amint a kívánt levegőmennyiség távozott a fóliából, azonnal lezárhatja azt a hegesztő funkcióval.

Az ETA Caza vákuumozástól független, csak hegesztési lehetőséget is kínál. Ezt a funkciót például akkor használhatja, ha fontos dokumentumokat vagy gyógyszereket szeretne megvédeni víztől, folyadékoktól.

Az ETA Caza fóliahegesztő géphez praktikus vákuumozható dobozt is vásárolhat, és így használhatja a külső szívó funkciót. Ezt a szerkentyűt használhatja például a már említett pácolásra vagy nagyon puha gyümölcsök tárolására, amelyek a fóliában történő túl erőteljes vákuumozás hatására deformálódhatnak.

A vákuumozandó étel nedvességtartalmától függően két beállítás között választhat: száraz élelmiszer, például dió, vagy inkább nedves élelmiszert fóliázna, mint például húsok, zöldségek, gyümölcsök.

A fóliahegesztő gép egy hőbiztosítékkal van felszerelve, amely működés közben gondoskodik az Ön biztonságáról és megakadályozza a készülék túlmelegedését. A fényjelzés jelzi, hogy a készülék működik-e, és milyen funkcióra állította be éppen. A tápkábel 1 m hosszú, amennyiben az áramforrás ennél közelebb van, közvetlenül a gépre feltekercselheti a kábelt, így elrejthető az. A csúnya kábel nem fogja zavarni a konyhapulton.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés